FORUM KURALLARI Doğru İşliyor mu ?

Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2- Forum ortamında veya özel mesajlarınızda genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri/kurumları küçük düşürücü, hakaret niteliğinde sözler kullanılması yasaktır.

20- Forum kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarında forum sitemizden uzaklaştırılır.

Bunlar sizin koyduğunuz kurallar ve bizler de bu kurallara ( size değer verdiğimiz için ) elimizden geldiğince uymaya çalışıyoruz ..

Bugün İlteber nikli eleman bana öküz dedi .. Karşılığında ise sadece mesajı silindi .. Mesajı silen Lynx belki diyecek ki " ben onu pmden de uyardım "
Bu nokta da sorum şu ; BİR ÜYEYİ HAKARET ETTİĞİ MESAJLARI SEBEBİYLE KAÇ KERE UYARIYORSUNUZ ZİRA BU İLTEBER NİKLİ TİP DAHA ÖNCE DE ŞAHSIMA HAKARET ETMİŞTİ .. Ayrıca başkalarına da hakaret ettiği mesajları olmuştu ..

Allah aşkına söyleyin yahu bir üyenin uyarılma hakkı kaçtır ? bir üye kaç kere HAKARET EDEBİLİR ?
Sonra bizler " ulan yoksa bunlar adam mı kayırıyorlar " diye işkillendiğimizde sitem ediyorsunuz ..

Hayır şunun sayısını bilelim de biz de o hakkımızı kullanalım ..
Eleman bana öküz diyecek ve nedenini bile belirtmeden silip geçeceksin .. Onun hakaret dolu mesajını alıntıladığım mesajımı da yine neden belirtmeden silip geçeceksin ve bu adil yönetim olacak öyle mi !!!

Sorum çok basit bir daha soruyorum .. Bir üyenin kaç defa hakaret etme hakkı var ?

İlgili kişi bahsettiğiniz hakareti size direkt isim belirterek demedi , mesaji da üslup seviyesinden dolayı sildim zaten.
Birebir isim ya da alıntı durumunu hatırlatmama gerek yok galiba.
Siz bana dedi dersiniz o kalkar başka genel bir durum olarak yazdim der.
İstediğiniz an canınızı sıkan kişinin banlanması oluyor galiba size göre kural işleyişi.

Bu tanıma göre iltimaslı.
Yine de yönetici işine karışmamak lazım.

İlgili kişi bahsettiğiniz hakareti size direkt isim belirterek demedi , mesaji da üslup seviyesinden dolayı sildim zaten.
Birebir isim ya da alıntı durumunu hatırlatmama gerek yok galiba.
Siz bana dedi dersiniz o kalkar başka genel bir durum olarak yazdim der.
İstediğiniz an canınızı sıkan kişinin banlanması oluyor galiba size göre kural işleyişi.

Elemanın açtığı konu BUDİZM ..
Konu içerisinde Arakanda'ki Budistleri hedef alarak Budizm inancına saldırmış ..
Bende karşılığında demişim ki ; " İşid'de Müslüman olduğunu iddia ediyor ama katliamlar yapıyorlar .. Ya birileri de Müslümanlar da cani diye bu örneği gösterdiğinde ne diyeceksiniz?"

Sonra İltiber nikli tip "İŞİDİN MÜSLÜMAN OLDUĞUNU SANAN ÖKÜZLER " diye karşılık veriyor ..
Öküzler diye kastettiği ilk şahıs kesinlikle benim zaten benden başka işid kelimesini kullanan olmadı o konuda.. @İlteber EĞER ADAMSA O İLETİYİ YAZARKEN BENİ KASTETTİĞİNİ ZATEN İTİRAF EDER ..
Ancak şu açıklamaya bile gerek kalmadan normal bir zekaya sahip herkes bu elemanın öküzler hakaretini beni hedef alarak yazdığını zaten anlar ..
Senin ki işi yokuşa sürmek ..
Kendine yapıldı mı anında banı basıyorsunuz .. Yok bana özelden küfretti diye ..
Bize gelince " her istediğiniz olmuyor :) "
Forum kuralları senin keyfine göre mi çalışıyor ?

BU TARİHİ NOT ETTİM .. Vakti gelince hatırlatacağım inşaALLAH ..

Bu arada senin çarpık mantığına göre isim vermeden hakaret edilebiliyromuş demek ..

O zaman bende isim vermeden öküzler şerefsizler diye yazıyorum ama kimse üzerine alınmasın ha .. İçimden geldi öylesine..

Yeterli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum ekstra şikayetleriniz için Gülse ya da Restful ile PM ile irtibata geçiniz.

Geçeceğim zaten .. Yanlış kararlarına bir yenisini daha ekliyor ve kesinlikle hata yapmadığını/yapmayacağını düşünüyorsun .. Şu açıklamamı çocuklar bile anlar ama inatçılar anlamaz tabi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri