Forum kültürünün üstün bir zeka gerektirdiğine inanmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sosyal medyadan tek farkı tehna ve sayılır kişiler olması bence yazmayı ve okumayı bilen herkes forum kullanabilir :d

Forumu amacına uygun kullanmak ve konu başlıklarına anlamlı yorumlar yapabilmek de oldukça önemli. Emek verilip açılmış bir konun altında elbette geyik muhabbeti dönmemelidir çünkü bu durum, konuyu açan kişiye saygısızlık oluyor. Eğlence amaçlı çok sayıda başlık ve konu var, bu tarz diyaloglar için o bölümler kullanılmalıdır.

Konuları ya da oyunları başka bir üyeye sataşmak için kullanmak da doğru değil ve asıl önemli olan; konu başlıklarına uygun yorumlar ile katkı sunmaktır.

Ben zeka gerektiren çok fazla bir şey görmedim.
Her tip üye vardır işte, melankolik takılandan, her şeye salça olana..
Özlü sözler paylaşandan, arkadaş peşinde olana kadar herkes..

Pek gerçek bir dost bulamazsın.
Çoğu kişi ego peşindedir..

Forumsal'da iseniz doğru tespit. Nitekim derin mizah kapasitesine sâhip olmak için yüksek zekâya ihtiyacınız var. Burada da derin mizahlı bir çok üye mevcut. Çoğunun da IQ'sunun yüksek olduğunu düşünmekteyim.

Eğer gerçek bir forumculuk diyorsak evet bir şeyler gerektiriyor. Lakin bunun üstün olmasına gerek yok, normal düşünebilen ve zekasını kullanabilen birisi olması yeterli.
Paylaşma duygusu, insana saygı ve güzel bir üslup ile forumcu olunabilir.

Körler sağırlar birbirini ağırlar.

Kahrolsun bağzı şeyler :/

üyeliği çalındı heralde avatarında değişik bir erkek var
Sorma ya. Kırk yıllık kalın bacak tutkunu adamı ne hale getirdiler. Herkes cinsiyetine uygun giyinecek bundan sonra dedi yönetim.

Fenerbahçe sevdalısı olan takım logosu, araba meraklısı olan araba fotoğrafı koyuyor pp olarak. Kimse "sen BMW misin? " diye sormuyor.

Benim sevdam da kalın bacak. Bunu anlayamadılar. Saygı göstermediler. İğdiş ettiler beni. Kolumu kanadımı kırdılar. Yazık oldu. Bir dönem kapandi.

Sorma ya. Kırk yıllık kalın bacak tutkunu adamı ne hale getirdiler. Herkes cinsiyetine uygun giyinecek bundan sonra dedi yönetim.

Fenerbahçe sevdalısı olan takım logosu, araba meraklısı olan araba fotoğrafı koyuyor pp olarak. Kimse "sen BMW misin? " diye sormuyor.

Benim sevdam da kalın bacak. Bunu anlayamadılar. Saygı göstermediler. İğdiş ettiler beni. Kolumu kanadımı kırdılar. Yazık oldu. Bir dönem kapandi.
Hayır biz kalın bacak görmek istiyoruz
yani ben ajsnxd

Beyaz atletli eril kisiler...biliyorum oradasiniz..

doğaçlama gelişen zekadan yanayım
bu farklı bir yetenektir
çok üstün bir zekaya sahip olmaya gerek yok bilgi,birikim,bilinçaltının kuvvetli oluşu istemsizce zaten sana hükmedecektir
lütfen kasmayınız tşk.

• Beğen
Tepkiler: 0
delimisin olm forumlar mental hospital'dır. mevcut bir kaç klişe durumu oluşturduğun vakit iq'ya falan gerek yok.
lanet olsun kimse pc başında ne yaptığını göremez düşünsene. Anlık olarak yorum yaptığın yani canlı olarak sohbet etmediğin her yer de olmak istediğin kişi olabilirsin. 2. bir ekran bile kullanabilirsin.

Forum kültürü değil de mizah yapmak, kişilerarası iletişimde biraz zekâ işin içine girer. Aslında zekâ da değil akıldır, aklını kullanabilmektir. Çünkü yaratıcılık zekâ ile pozitif korelasyonlu değil.

• Beğen
Tepkiler: 0
forumlar, sözlük sitelerinin bir uzantisi şeklinde kuruldu.
ilk amaç bir fikir üzerinde tartışmak,bir fikri paylaşmak, sosyal iletişimde bulunup ogrenmekti.
bunu en iyi sürdüren forumlar edebiyat ve tek konu üzerinden varlığını sürdüren forumlar. Gökhan'ın deklare ettiği gibi ve gibi dizisinde Yılmaz'ın söylediği gibi ; hickimsenin bir şey bilmediği yerde,bir kişi her şeyi bilebilir. günümüz forumları bu şekile evrilen ve bu şekilde varlığını sürdüren forumlar.
mevcut genel forumlarda zeka gerekir mi bilmem ancak bir tartışmayı sürdürecek kadar entelekt bilgiye sahip olmanız yeterli.

Zekâ ile alakası yok. Forum bir kültür. Nasıl ki 90’lar gold zamanlarsa forumlar da öyle hatırlanacak.

Kültüründen ziyade eyleniyorum ben ya. Küültürse az nasiplenir giderim çok şaapmam.ddd

Geri