Forum Klişeleri

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Sinema da sıklıkla kullanılan bu tabir aslında bir çok alanda da kendini gösterir keza forumlarda da ..

Üye Sözlükte hiç bir üyenin hakkında olumsuz yorum yapılmaması bir klişedir ..

Forum yönetimini eleştiren bir konunun açıldığı gibi kilitlenmesi bir klişedir ..

Forumlara bayan bulmak amacıyla kaydolan abazaların şen şakrak halleri altında yatan kuzu postu kurdu, bir klişedir ..

Klişelerin en ünlü üyesi de " Altta ki Üye " topiclerinin alttan gelen üyesidir .. Bu niki almak kimsenin aklına gelmiyor mu :)

Sadece kendinin haklı olduğunu sanmak.

Bir de içindeki pisliği multi üyelik alarak kusanlar oluyor .. Kim olduğu bariz belli olduğu halde yönetim " ama emin değiliz " diyerek o karaktersizin asıl üyeliğine dokunmuyor ..

Bknz : TroLL KamiL

Ha bir de iki günde can ciğer kuzu sarmaları :p

Kuyruğu sıkıştıkça laf sokmalı yalamalı konular açan üyelerde en tatlı klişeler arasında, forumun tadı tuzular var olsunlar

Onurcan'ın bazen durmadan konu açması..

Ha bir de ezikler var korkak oldukları için zavallı bir şekilde laf sokarlar sokarlar ama sonunda laf soktuğu insan da karşılığını verince hemen mazluma yatarlar .. Pisliği başlatan onlardır ama sanki değillermiş gibi " noluyoooo yaaaa " diye safa yatarlar yamyamlar ..

uslubuna dikkat etmeden karşı tarafın uslubuna takanlar.

Birbirine 2-3 mesaj yazıp selam sabah edenlerin hemen sevgili yapılmasını da es geçmeyelim (tebessum eder)

* Resimler bölümünde güzel kız görüldüğünde hemen yavşamak.
* Bayanların dikkatini çekmek için kem/küm bilgiyle caka satmak.
* Forumda gerçekleşen kaoslara müdahil olmak.
* Birden fazla nickle online olup, başkalarını birden fazla nickle online olduğu fitnesini ortaya atarak forumu zan altında bırakmak.
* Erkekse kızlara sulanmak, bayansa havalı olmak.
* İşe gelen mesajların beğenilmesi, işe gelmeyenlerin raporlanması.
* Taraf tutmak, ayrımcılık, haksızlık, çifte standart...
* Emek çalmak, emek gölgelemek, emeğe haksızlık etmek.
* Haftanın bilmem nesi, bilmem ne yarışması, bilmem ne atamaları...

Daha sayardım ama bu saatte bu kadar :)

Özel mesajlarda milyon tane iltifat sayanlarin forum genelinde hiç tanımıyormus gibi davranmalari, sevgili bulunca selam vermeyen arkadaşların sevgililerinden ayrılınca naber canim ya diye hal hatir sormalari da birer klişe bana göre.Diğerlerinin çoğu yazılmış zaten=)Herkes dertliymis.

Buraya da hakaret edenleri eleştirirken hakaret edenler doluşmuş dediler, bakayım dedim.

İşin ilginç yanı yanlış bulduğunu kendi yapmış, yapacağını bilseydi yazmazdı herhalde

Geri