Forum kızlarının %80 i Izmirli

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Sadece foruma yaymayalım sanalda genelde nerelisin diye sorunca direkt olarak izmirliyim çıkıyor ağızlarından neden acep? .p

Kim İzmirli abicim ya, forumda bir tane İzmirli diye nick gördüm, o hanfendisi de başka ülkede yaşıyor :) İzmir'de yaşayanların büyük çoğunluğu göç etmiş kişiler.

Hayır. Ekseriyeti Yozgatlı Çorumlu filan. Sizleri kekliyorlar sadece.​

Yine Coruma laf atmis, ya istemsizce Corumu savunasim geliyor....

çorumun sapları ilgi alanıma girmiyor

Bir insan Çorum'da neden doğar, ulan bunca il varken Çorum'da yaşamak nasıl bir duygu acaba.

W hanımın video sonrası anlık modum;
IMG_20200421_233138.jpg

Ben değilim,,, W de değil,,,, siride değil.. shinide değil,,, Sade de değil,,,, lanemoje de değil,,, lenanın zaten alakası yok,,,, eeee??? kim izmirli???

Aslen izmirliyek ancak baba yozgata göçmüş

Bu arada hiç gerçekten baba tarafı ya da ana tarafı komple ızmırlı olan tanımadım.
Hepsi bir yerden gelmiş.

Şimdi bu forumsalcılar masum tabi. İrccilere sorun kimse kimseye inanmaz. Neden çünkü burada herkes İzmirli, herkes zengin, herkes çok doğru, her kadın çok güzel, her erkek çok yakışıklı ve yine herkes çok tatlıdır. Asl pls desen alacağın tek cevap Selin_f_24_İzmir'dir. Bilirler ki bir kişinin nicki Prenses, Angel, Lord, Kont ise ondan uzak durmak gereklidir. Durmuyorsa da henüz tecrübesi yetersizdir. Ay Nihat Hatipoğlu gibi anlatmadım mı?
Neyse gidem de biraz çiğdem çitleyip, boyoz yiyem. Belki domatese de domat derim.

Bize her yer Izmir :D Nerde olursak olalim:)

Her izmirliyim diyene inanmayin :p
Öyle güzel bulacak beni diye mi acaba öyle diyorlar Bilemem :D Herkes bir degisik .,

Cok sükür öyle birseye gerek Yok cok sükür ne mutlu izmirliyim diyene elhamdüllilah:D
Ayh canim izmirim :* Corona dan kurtulaydin iyiydi de kavusasaydik senle :)
Burnumda tütüyon can vatanim :*

Geri