forum kızları

Konu sahibi son olarak 2304 gün önce görüldü
Ben de forum erkeğiyim. Ne kadar çok ortak yönümüz var kızlar. Forum kızları eklesin, Bu konuyu daha detaylı konuşmak isterim.

mesajları okudum şöyle bir. eski arkadaşlar hatırlar pieta çok tatlı, komik ve akıllı bir kızdı. pek bir sohbetimiz olamadı ama onu okumak baya keyifliydi. umarım keyfi yerindedir.
maria'yı ise ben şahsen severim. tamam ona takılmak çok keyifli, geri gelse en çok ben uğraşırım yalan yok bu konuda :D ama kadın gitmiş forumdan, ardından yazılanlara cevap verecek durumda değil. hâlâ arkasından atılıp tutulması, söz hakkı doğurulması hiç hoş değil bence. maria'nın da keyfi yerindedir umarım.

Forumdaki kızların erkeklere göre daha donanımlı olduğunu düşünüyorum, en azından daha sağduyulular ve mizah olarak daha iyiler.

Maria'yi ben de tanimiyorum ama referansi Malumatfurus ise buyuk ihtimal severdim.
Konuyu tam olarak anlamamis olsam bile laf sokanlarin Allah tepesinden baksin.
Kinayici mahiyetde iyi niyetli bir dua :)
Ayrica F5 arkadasa katiliyorum, kizlar erkeklerden daha iyi mizah konusunda.
Erkekleri ise nobran buluyorum.

40 yıllık forum erkaayım ben böyle kapak görmedim. Hayır bir de nasıl bir yüzsüzlük ise artık hala geniş geniş takılabiliyorlar ya buralarda ona şaşırıyorum :d

edittin: ulan ekran görüntüsünde adım soyadım çıkmış iyi mi, inşallah gören olmamıştır :d
981f9e0a383f59d9cc42fbcd7e3a2e1c.jpg

Şimdi nerde böyle güzel kavgalar
Boş yapma desek, reklamdan süresiz ban yeriz alkdsjkss

Ben buranın yıllanmış kızlarındanım şu gereksiz konular soğuttu zaten bizi buradan hep mi seviye dizde kalır forum kızları konu başlığı bile irite ne kastediliyor yani forum kızları foruma fotoğraf yükleyince onlar forum kızları instagrama yükleyince ınstagram kızları hepsine aynı anda yükleyince ne kızları oluyorlar kimseyi eleştirmek adına yazmıyorum bu posttan alıntı üstüne alıntı yapıp tartışmaya cekmeyin ama muhabbetleri biraz diz seviyesinin üstüne çekin:p

valla keşke kuzenim falan diye tanıtsaydım seni. ben de kaynanalıque yapardım, kızların duyguları ilen oynardık dfkjgd

Ben bu konuyu anlamadim,bea.

Cikmaz sorularin laf sokusuna hastayim ben ya : )) Geri gelse keske

Geri