1. Adınız / Soyadınız = Adem
2. Doğum Tarihi/Yeri = Ocak, Antalya
3. Varsa Lakabınız = Buba derlerdi öğretmen iken, Adem Buba :/
4. Nick'inizin Anlamı = yeryüzüne düşmüş ilk kara murat tanesi
5. Yaşadığınız Yer = erzurum
6. Göz Renginiz = Kahverengi
7. Mesleğiniz =
https://streamable.com/sxw47
8. En Sevdiğiniz Yemek = sebze yemekleri (pırasa, kereviz vs) hariç pek yemek ayırt etmem. yer geçerim.
19. En Sevdiğiniz Tatlı = tatlılara bayılırım
10.Foruma kimin sayesinde üye oldunuz =
11. En Sevdiğiniz şarkı = birçok şarkı var, özellikle birini belirtmem diğerlerine hakaret olur. onnçüünn türkçe/yabancı rock ve heavy metal türü ile türkçe 90s' demek istiyorum.
12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz şey = yok ki :/
13. Hobileriniz = yazın sıcak kumlardan serin sulara akmak, kışın deniz seviyesinden 3.200 metre yükseklikte snowboard yapmak :dd
14. Fobileriniz = delici ve kesici aletlerden tırsıyorum olum ben. o yüzden kesmeli biçmeli, vurdulu kırdılı filmlere filan bakamıyorum :/
15. En Sevdiğiniz Araba Modeli = el arabası
16. Evcil Hayvanınız Var Mı? = kendim. evet, hem evcilim hem de hayvanım :/ resmen kendimi besliyorum evde.
17. Yaşama Dair Görüşleriniz = şimdi buraya sosyolojik bir tespit bırakırdım da ciddileşmek istemiyorum. ama şuncağzını söyleyeyim efenim, disiplin, kural ve düzen...
18. Medeni Haliniz = her cuma "hayırlı cumalar" diye aradığım dedeciimin "ee yok mu olum daha birisi" sorusuna her hafta nasıl cevap vereceğimin yaşattığı stres yetmiyormuş gibi burada da karşıma çıkan soru
19. En Belirgin özelliğiniz = sert, haşin, gaddar; fakat, bilakis çok kibarım.