Forum kavgasi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Forumda kavga oldugunda herkes o konuya kitleniyor. Konu tabiki kitleniyor sonra icinden geceni soyle konusunda devam ediyor laf sokmacalar,hizlarini alamayip dusunki o bunu okuyacakta derken patir patir banlaniyorlar. Misir alip gelenler mi ararsin cekirdek alip gelenler mi,kizistiranlar mi, kavgayi ayirmaya calisanlar mi,her turlusu var .)

Yorumlar silinmeden gelebiliyorsan olayı anlarsın yoksa hiçbirşeyden haberin olmaz :p

ne kadar çok dedikodu seven erkek ve bayan varmış.hadi ispatla hadi ispatla :p

Mesela burdan da bi kavga cikabilir, takipte kalin.

Yazilar kavga eder tabi ekrandaki surat ifadeleri görülse insan tartismadan soğuyacak hale gelir görüntü olsa sanırım iki dakika sürmez.
Ama suna inanıyorum yönetim bu konuda zayıf duvar olmadıkları için bu kadar ilerliyor Neyse öyle işte

İnsanlarin ne kadar cirkinleşebileceğini bu forum sayesinde öğrendim
Eskiden sevgili ve ya kanka iken kavga ettikten sonra özellerin ortaliga sacilmasi sırlarin ortaya dökülmesi yok yok :D
Cok ayip gençler yapmayin etmeyin

burda hıc kımse kavga etmemıstı zaten yerim sizi :öp:

kavga var dediler geldik ama sözlük konusuymuş.

forum kavgası en güzeli, kimse kimsenin burnuna yumruk atamıyor çünkü. ay ben korkarım öyle yumruk filan

Forum da kavga edecek kadar işsiz misiniz :T:
ama zevkli oluyor takip ediyorum hemen f5 yapıyorum :D

Zorla kavga etmeye çalışanlara ekstra gülüyorum ben :T:
Bir tane var öyle sivrisinek neyse.

Arkamdan kim dedikodu yapıyorsa gelsin yüzüme söylesin kavga etmem ağzıma geleni sayarim 2 dk insan olun sonra canım cicim demeyin bana :T:

Benim arkamdan atın eğer yüzüme söylerseniz pişman olursunuz : D

Ahh ahh eskiden plesk ile ne çekirdek çitlerdik ama şimdi bıraktı izlemeyi:( Ben hala tüm kavgaları sonradan öğreniyorum çok bahtsızım bu konuda

eskiden herşeyden haberim olurdu. şimdi bi muhbirim bile yok :/

Konu içerisinde Bahane Sözlük formatına uymayan ve muhabbet içeriği olan yorumlar silindikten sonra konu geri açılacaktır.

Şimdiden söylüyorum konuda sadece Sözlük formatına uygun yorum yazın geyiğe çevirdiğiniz an konu benim tarafımca kilitlenecek ve tamamen geri dönüşüme kaldırılacaktır.Sonra neden konu kapandı neden yorumlarımız silindi demeyin sayın üyeler.

güzel çıkan kızlara yürüsen suç, alenen laf soksan suç, kavga etsen suç, feyk çıksan suç, kirli sırların ortaya çıksa suç... dantel örneği konusu beğenmeye mi geldim ben buraya. : ((

Geri