Forum kankalarının birbirlerini yere göğe sığdıramamaları

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Aylık maaşa bağlayabileceğim, beni sürekli övecek bir forum kankası arıyorum.

Ne yapacaklardi baska. Ay bu forumdakiler de cidden bi tuhaf. Valla cok degisiksiniz. Kankalar yani napsinlar durduk yere kavga mi etsinler. Her seyi de elestirmezsiniz

Sevgi gorseniz yapmaciklik olarak algiliyosunuz kavga gorseniz durun diyosunuz. Bu forum komple ikizler

Ben bu forumu yasli evli bir cift, ya da akraba sofrasinda oturan akrabalar arasi diyalog gibi görüyorum.Anadolu sofrasi.ddddddd
Birbirlerini yerken bile bir sevgi bagi var.
Ne birbirleriye,ne de birbirlerisiz.

yapmacık olan kısmı bi kenara koyarsak, insanın sevdiklerini yere göğe sığdıramaması çok nörmal…

Skype mi kaldı… Başka yerde ekli ama forum daha nostaljik…

siz hiç @yoSun hanımla kanka oldunuz mu? işte olmadığınız için dolanırsınız böyle... bazen öyle şeyler diyor ki bana, buralarda ''koç burcuyum'' diye dolanmasının bütün yükünü ben çekiyorum arkada... o kadar inanarak bazı kelimeler kullanıyor ki, o an başka bi kankime koşup ''kanki ben böyle miyim yaaa'' diyesim geliyor... hani anneler terlik fırlatır da kıyamadığından isabet etmeyecek şekilde falsolandırır ya, yosi sağ olsun çat diye fırlatıyor ama neden? sevgiden... (tehdit altında yazmadım bunları)

Ben sevince kalbimden kalpler çıkıyor. Engel olamıyorum… Öyle coşkun bir sevgi seli…

Bir insanın Oggy’ye laf etmesi için saf kötü olması lazım… Bence Oggy’ye değildir o…

Geri