Forum İmzaları, 2014 Forum İmzaları, İmzalık Sözler 2014, 2014 İmza Arşivi

Konu sahibi son olarak 2718 gün önce görüldü
"Tesadüfen tanıştığın bir insan, bir bakıyorsun her şeyin olmuş."

Şunu gördüm ki; Allah kimsenin ağlayarak kaybettiğini, kimseye gülerek kazandırmıyor.

Keşke seninle ayrı dünyalarda yaşayan iki aynı olsaydık. Oysa şimdi, sadece aynı dünyada yaşayan iki ayrıyız.

Her yeri açık, koskocaman bir terasa sığınmak istemek nedir bilir misin? Sana sığınmak istemenin bundan bir farkı yok. Hangi yanına sığınsam açıkta kalıyorum.

Ben, bir çocukluk edip büyüdüm işte! Sen büyümüşsün ama doğmamışsın bile.

Hani sen sevdiğini yarı yolda bırakacak kadar yüreksiz değildin ! Hani sen bana kalkmayı değil düşmemeyi öğretecektin. Nerdesin nerdesin ! Uzun lafın kısası yoktur. Anlatacağım çok şey var.. Hoyrat bir rüzgar gibi geldin aklımı hayatımı dağıttın. Şimdi gidiyorsun GİT !

Hayat bana neyi öğretti biliyor musun katilim ? Gülmeyen bir kader için ağlamamayı...
Kahkaha aramakla ömrünü geçireceğine, gülümsemeyi dene. İnan çok daha mutlu olacaksın.

Sen giderken, seni ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anladım ve söylemekten son anda caydım. Biliyordum; anlamayacaktın!

Önce vardın. Hiç kimseye benzemiyordun.
Şimdi yoksun, herkes gibi oldun.

Ben seni kaybetmeyi göze alacak kadar çok seviyorum.

Bence insan her durumda güçlü kalmayı bilmeli. Yalnızlığında bile.Yalnızlığıyla bile.

Affedersem kalbim kurusun.

Teyze anne yarisi,Amca baba yarisi,Sevgili gece yarisidir.

Herkese meleğim diyosan , bana ismimle hitap et..

Küs oldugun insani ozlemek,cok bok bi durum .

Turkcell'in dağda. köyde, çayırda çekmesine bayılıyorum. Zaten bende apartmanda yaşamıyordum, dağda mağarada yaşıyorum.
Teşekkürler Turkcell

Trip attığım anda bile beni güldürebilen adama aşık olurum ben.

Ya opsem koklasam gecicek gibi .

Birbirimizi anlamamız için,aynı dili konuşmamıza gerek yok.Ezildikten sonra hepimiz aynı şarabız.

"Bir insan acı duyabiliyorsa canlıdır. Bir insan başkasının acısını duyabiliyorsa insandır."

Geri