Forum İmzaları, 2014 Forum İmzaları, İmzalık Sözler 2014, 2014 İmza Arşivi

Konu sahibi son olarak 2721 gün önce görüldü
"Piskopatlıkla alakası yok. Senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin."

"İnsana en çok ne koyar bilir misin? Yanyana oturduğun halde ona hiçbir zaman 'Seni seviyorum.' diyemeyeceğini bilmek.."

"Gitmesini bileceksin kimi zaman arkana bile bakmadan! Ve kimi zaman söyleyeceksin sevdiğini çok geç kalmadan.."

"Mutlu mu olmak istiyorsun? Kimseden bir şey bekleme.."

Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı yanlış zamanda gelen doğru insana tanımadığın sürece üzülen hep sen olursun!

"Yalnızlığın en kötüsü anlamayanların arasında kalmaktır.."

"Hatırlamak için bir hafızamız varken unutmak için elimizde hiçbir şeyin olmaması; hayatın bize attığı en büyük kazıktır.."

Rüyanda görüyorsan onu özlemişsindir. Rüyanda görmek için yatıyorsan sevmişsin demektir .

Kaybettiğin tek savaş uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir .

Dünü unutmalı Bugünü yaşamalısınız. Çünkü dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa; yarını kaybedersiniz !

Artık başka biri alacak yerimi. Ve biliyorum zamanla unutacaksın beni ama sonkez düşün; "sevebilir mi seni benim sevdiğim gibi"

"Kadın hiç gitmeyecekmis gibi sever; ama yeri gelir hiç sevmemiş gibi gider".

Affedince yorulur insan yalnız kaldığında bir de; ama insanı en çok yoran şey hayal kurmaktır olmayacağını bildiği halde .

"Kötü bir niyeti yoktu aslında sakarlık işte. kalbimi kırdı gitti".

"İlk bakışta aşık oldun oldun adamım Yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın"..

'Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; ben çok pahalı bir tabloyum.'

Kişi kim olduğunu bilmek isterse, kimleri sevdiğine baksın.

Ettiğim küfürler sana değilde özlemine.

Beni benden aldığından, seni özlerken kendimi de özlüyorum.

İnsan, kendisinde kalmayacaklar uğruna, kendisini kendisi yapan şeyleri neden harcar ki?

Geri