Forum Halkına Duyurulur! – “Alıntılandın!” Dergisi Geliyor!

Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
Kaptanım güzel düşüncen için teşekkür ederim...
Girdik bir alamete, forumun enerjisini biraz da olsa yükseltiriz umarım
kendi halimde eğleneceğim umarım sizleri de okurken eğlendirebiliriz <333

dm kutuma bekleniyorsun alıntıla şimdi herkesi bana xd

Ophelia alıntılama hususunda bir kriter varmı zaman aralığı hususunda örnek veriyorum misal senin on sene önceki güzel mizah icerikli bir yorumuna denk gelip onuda haber içeriği maksatlı paylaşım yapalım mı yoksa yakın zaman aralığında olanlar mı olacak..

Günün aydın olsun keyfin eksik olmasın bedeninden..

Ophelia alıntılama hususunda bir kriter varmı zaman aralığı hususunda örnek veriyorum misal senin on sene önceki güzel mizah icerikli bir yorumuna denk gelip onuda haber içeriği maksatlı paylaşım yapalım mı yoksa yakın zaman aralığında olanlar mı olacak..

Günün aydın olsun keyfin eksik olmasın bedeninden..
Kaptanım günaydın sana da mutlu günler diliyorum
herhangi bir zaman kısıtlamam yok değerlendir dediğin mesajları değerlendirebilirim… güncel konularda gözden kaçanların olmasını daha çok isterim ama eski konulara da zamanla girmek gerek :)

"Alıntılandın..." sen kirlendin, ellediler seni , iffetin kalmadı, forum ortasında alıntıladılar seni..."

böyle cümleler hissettiriyor bana, alıntılanınca, masalara meze olmuşum gibi hissederim hep.

Maalesef dergi benim tarafımdan yayınlanmayacak ama, planlamalar arka tarafta sürüyor. Mastorda kötü bir tercih değil lena kuşum xdxd
Sevgili @Randius Mesut bey, konuyla ilgili açıklamayı bildirecektir;s5

Yine sadece popi üyelerin egolarını tatmin edecek bir şey değildir umarım. Forum sosyetesinin birbirine yazdıklarını, birbiriyle kahkahalaşmalarını izleyip duruyok yıllardır amele kesim olaraktan. Sıradan vatandaş da kendi yazdığı ıvır zıvırı görürse, fakir fukara, garip gureba da sevinirse, destekleyeceğim bir proje olurdu.

fanzin yazdırın bence insanlara okumadı daha keyifli olur.

"Biz bu son baharda buluşacaktık,
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun...
Taşlara mı döndü galbin gelmedin¿
Aylar geldi geçti sen gelmez oldu..."

Yine sadece popi üyelerin egolarını tatmin edecek bir şey değildir umarım. Forum sosyetesinin birbirine yazdıklarını, birbiriyle kahkahalaşmalarını izleyip duruyok yıllardır amele kesim olaraktan. Sıradan vatandaş da kendi yazdığı ıvır zıvırı görürse, fakir fukara, garip gureba da sevinirse, destekleyeceğim bir proje olurdu.
Halk adamı Tibet ! Yürü be helall :D

Geri