owww hemen davete icabet ediyorum hanfendi :$@PapatyA hanım.sizi bekliyorum okeyde.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
owww hemen davete icabet ediyorum hanfendi :$@PapatyA hanım.sizi bekliyorum okeyde.
Canınıza okuyacağız dediğimi anımsıyorum..Bana okey atacaksın biliyorum, ortağında aynı şeyi dedi. Geçen gün inşallah siz gelirsiniz finalde size yeniliriz diye dua ediyordu.
Ne zaman dedin bana sen onu. :d Canınız sağ olsun be. Ben oyunun başından beri iddialı değilim zaten ahah.Canınıza okuyacağız dediğimi anımsıyorum..
Demek ki yanlış hatırlıyormuşumNe zaman dedin bana sen onu. :d Canınız sağ olsun be. Ben oyunun başından beri iddialı değilim zaten ahah.
Aşk olsun ne numarası ama aaa sanki beni tanımıyorsun kfcjckgk.Demek ki yanlış hatırlıyormuşumVelhasıl, biz iddialı değiliz diyenlerden korkulur. Bu numarayla finale kadar gelmişsiniz..
Hahaha tanıdığım için diyorum...Aşk olsun ne numarası ama aaa sanki beni tanımıyorsun kfcjckgk.
Yanlış tanımışsın ama olmaz ki şimdi bu.Hahaha tanıdığım için diyorum...