Forum Etkinliği İstişare

Konu sahibi son olarak 784 gün önce görüldü
Mizaha yer verebilirsiniz , bizler ölümün bir son olmadığını bilen insanlarız. Hayat hem güldürür hem ağlatır.

Allah Razı olsun Canım ablam....
Rabbim Sana ve Ailene sabır versin.
Rabbim Annenide Cennetinde ağırlasın inşeAllah...

İnşallah bizler bir aile olarak kabul ediyoruz birbirimizi. Ve taziyeniz taziyemizdir. Taziyemiz varkende Saygımızda kusur etmeyiz. Hayat devam etmekte ve bizde inşallah ikinci sayımızda Mizah ağırlıklı dergimize devam edeceğiz...

Düşünce ve anlayışınız için yinede teşekkür ederiz.. Allah razı olsun Kardeşim....

Forumsal Üyelerine Duyurulur;

Çalışmalarda Nickleriniz kullanılacaktır.
Nickinin Kullanılmasını istemeyen , Çalışmada anılmak istemeyen , dergide yer almak istemeyen kişiler Bize bildirsinler. Çalışmada ismi geçenler sonradan ben çalışmada ismimin kullanılmasını istemiyorum diye şikayet etseler bile Nickleri kullanılmaya devam edilecektir.

Mesajı etiketleme yapmaksızın tüm forum okumuş sayıyorum :)

mizah vs benim işim değil, olayı verin hikayeleştireyim yada şiir ile katılım sağlayayım.
Yazısın da, öyküsün de sıkıntıda yaşayan olursa yazmaktan çekinmem

mizah vs benim işim değil, olayı verin hikayeleştireyim yada şiir ile katılım sağlayayım.
Yazısın da, öyküsün de sıkıntıda yaşayan olursa yazmaktan çekinmem

Üstad hikaye nin biride sende...

Ayrıca hem senden hemde Kaptandan şiir de bekliyorum

Olayı şuan düşünüyorum.

İzmir - İstanbul - Ankara üç ayrı olay örgüsü...

içerik için düşünüyorum ama bence beraber karar verelim.

Hikayenin biri sende , biri eclipse üstada , biri kaptanda...

Karekterleri açıktan buradan seçerseniz enazından çakışma olmaz.

Hikayenin konusu ve Dergi adını da ayrıca hızlıca belirleyelim...

haftalık dergi gibi birşey daha güzel olur düşüncesindeyim ben, herkese ait bir köşe vs de olabilir

birkaç kişi hariç kadro acayip sıkıcı bence.
emin misiniz?

haftalık dergi gibi birşey daha güzel olur düşüncesindeyim ben, herkese ait bir köşe vs de olabilir

Zaten öyle düşündük üstad.
Hikaye örgüsü de bu dergiyle beraber devam edecek.
Haftalık bölümler halinde hikayede yazılmaya devam edecek.
Tam oturana kadar kordineli yazacağız, oturduktan sonra herkesi köşesine bırakıp takip yapıcaz.

Bu anlamda Emre bize nasıl bir kolaylık sağlar ne yapar onu bilmiyorum. Kendisi ile de ayrıca konuşmam lazım.

elbette.
ama iyi bir iş çıkarmak istiyorsanız daha detaycı olmalısınız hocam.

Detayları arkadaşlarla özel PM ile hal edicez.
Burada sadece genel kordine için kullanılmaktadır. konu başlığından göreceğiniz üzere İstişare...

:)
Fikir için ayrıca teşekkür dikkate alacağı inşalalh..

Detayları arkadaşlarla özel PM ile hal edicez.
Burada sadece genel kordine için kullanılmaktadır. konu başlığından göreceğiniz üzere İstişare...

:)
Fikir için ayrıca teşekkür dikkate alacağı inşalalh..

herkese açık bir konu olduğunu sanıyorum : )
belki bende katılmak isteyeceğim ya da başka bir öneride bulunacağım. sonuçta yapılacak olan etkinlik her ne isim altında yayınlanacak ise okuyucular bizleriz değil mi?
şimdiden kolay gelsin.

herkese açık bir konu olduğunu sanıyorum : )
belki bende katılmak isteyeceğim ya da başka bir öneride bulunacağım. sonuçta yapılacak olan etkinlik her ne isim altında yayınlanacak ise okuyucular bizleriz değil mi?
şimdiden kolay gelsin.
Katılmak isterseniz buna seviniriz. Olay örgüsünü verip yapılacak ve yazılacak herşeyi verdikten sonra yapılacak şeyin büyüsü kalmaz okuyucuu açısından...
Düşünceleriniz bizim için önemli.şuan zaten kadro oluşturma ve görevlendirme aşamasındayız. Katılmak isterseniz kapımız açık...

Bilgi - İnanç - Eylem

Katılmak isterseniz buna seviniriz. Olay örgüsünü verip yapılacak ve yazılacak herşeyi verdikten sonra yapılacak şeyin büyüsü kalmaz okuyucuu açısından...
Düşünceleriniz bizim için önemli.şuan zaten kadro oluşturma ve görevlendirme aşamasındayız. Katılmak isterseniz kapımız açık...

Bilgi - İnanç - Eylem

teşekkür ederim. bunu düşünceğim : )

Yazacağın Konu ile alakalı aklında bir şey var mı ?
Detay ve konu için inşallah Pm ile bana ulaş ablacığım...

Konuyu belirleyelim hemen başla ablacığım...

Mesaj sayım yeterli olmadığı için pm ile ulaşamam.
Ayrıca 20 yaşındayım bana abla demenize gerek yok ki. :)
Aklımda konu yok, siz yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm.
Başladığımız işe hala tam olarak hakim değilim de. Ne uygun olur bilemedim.

Mesaj sayım yeterli olmadığı için pm ile ulaşamam.
Ayrıca 20 yaşındayım bana abla demenize gerek yok ki. :)
Aklımda konu yok, siz yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm.
Başladığımız işe hala tam olarak hakim değilim de. Ne uygun olur bilemedim.
Ozaman ben Pm ile ulaşayım size :)
Ablam saygıdan ötürü kullandığım bir değer cümlesi yoksa yaş ile alaklaı değil... Hemen ulaşıyorum size..

Bilgi - İnanç - Eylem

Geri