Skipper
Üye
Üretkenlik konusunda sıkıntı yaşamam merak etme.Önemli olan röportajların türü ne olacak? Mizah içerikli mi, ciddi bir röportaj mı?
Üstad 2 tanesi Ciddi ikitanesi de Mizah eksenli olsun....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üretkenlik konusunda sıkıntı yaşamam merak etme.Önemli olan röportajların türü ne olacak? Mizah içerikli mi, ciddi bir röportaj mı?
Mizaha yer verebilirsiniz , bizler ölümün bir son olmadığını bilen insanlarız. Hayat hem güldürür hem ağlatır.
mizah vs benim işim değil, olayı verin hikayeleştireyim yada şiir ile katılım sağlayayım.
Yazısın da, öyküsün de sıkıntıda yaşayan olursa yazmaktan çekinmem
haftalık dergi gibi birşey daha güzel olur düşüncesindeyim ben, herkese ait bir köşe vs de olabilir
birkaç kişi hariç kadro acayip sıkıcı bence.
emin misiniz?
Düşüncelere saygılıyız...
elbette.
ama iyi bir iş çıkarmak istiyorsanız daha detaycı olmalısınız hocam.
Detayları arkadaşlarla özel PM ile hal edicez.
Burada sadece genel kordine için kullanılmaktadır. konu başlığından göreceğiniz üzere İstişare...
Fikir için ayrıca teşekkür dikkate alacağı inşalalh..
Katılmak isterseniz buna seviniriz. Olay örgüsünü verip yapılacak ve yazılacak herşeyi verdikten sonra yapılacak şeyin büyüsü kalmaz okuyucuu açısından...herkese açık bir konu olduğunu sanıyorum : )
belki bende katılmak isteyeceğim ya da başka bir öneride bulunacağım. sonuçta yapılacak olan etkinlik her ne isim altında yayınlanacak ise okuyucular bizleriz değil mi?
şimdiden kolay gelsin.
Katılmak isterseniz buna seviniriz. Olay örgüsünü verip yapılacak ve yazılacak herşeyi verdikten sonra yapılacak şeyin büyüsü kalmaz okuyucuu açısından...
Düşünceleriniz bizim için önemli.şuan zaten kadro oluşturma ve görevlendirme aşamasındayız. Katılmak isterseniz kapımız açık...
Bilgi - İnanç - Eylem
Yazacağın Konu ile alakalı aklında bir şey var mı ?
Detay ve konu için inşallah Pm ile bana ulaş ablacığım...
Konuyu belirleyelim hemen başla ablacığım...
Ozaman ben Pm ile ulaşayım sizeMesaj sayım yeterli olmadığı için pm ile ulaşamam.
Ayrıca 20 yaşındayım bana abla demenize gerek yok ki.
Aklımda konu yok, siz yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm.
Başladığımız işe hala tam olarak hakim değilim de. Ne uygun olur bilemedim.