Forum Etkinliği İstişare

Konu sahibi son olarak 784 gün önce görüldü

RaMSeS
Kayra
ecLipse
Almi
Abaris
30 Şubat
MayheM
Jose Chilavert
Grifikir

Değerli kardeşlerim...
Olayın Karikatür, Eğlence ve Görsel yönleri ile
Grifikir ve Abaris ilgilenecektir.

Öncelikle kendimize;
Etkinlik adı
Konu
İşleyiş şekli ' ni belirlememiz ve aramızda kordineyi sağlayacak bir lider seçmemiz lazım.

Aramızda Kalemi en güçlü ve Yapacağımız çalışmaya en hakim olarak Ben RaMSeS üstadı öneriyorum...

Aklımda Kitabın hikayelendirmesini farklı bşr boyuta taşımq var. Kitap Tatilden döndüğünde kendi.çalışmasına devam edecektşr. Ama bizim etkinliğimiz belli.zaman aralıklarıyla kademe kademe yükselecek bir çalışma olacağını umuyorum.

Forum eksenli bir çalışma yapalım kanısındayım.

Forum Kişilerini baz alarak bir hikaye...
Bu bağlamda Günlük...
Forum bazlı Deneme...
Forum endeksli Makale...
Forum endeksli Olaylar ve yorumlamalar....
Video yapımı...
Karikatür ve eğlence...

Bu anlamda görevlendirme ve konu seçme bazında düşüncelrinizi almak istiyorum.
Buyrun arkadaşlar söz sizde...

Bilgi - İnanç - Eylem

Şu an meşgulüm, döndüğümde yorumlayacağım. :)

Ben bu konularda yetersizim üstadım. :hi:

Şimdi yapacağımız şey, tam olarak nedir?
Demek istediğim, bir konu ve bir tür belirleyip, topluca yazılar mı yazacağız?
Kitap'ın yazdığı gibi bir roman tadında mı olacak?
Konular tamamen forum endeksli mi olacak?

Şimdi yapacağımız şey, tam olarak nedir?
Demek istediğim, bir konu ve bir tür belirleyip, topluca yazılar mı yazacağız?
Kitap'ın yazdığı gibi bir roman tadında mı olacak?
Konular tamamen forum endeksli mi olacak?
Aslında forum endeksli bir dergi diyebiliriz.
Ama tabi tamamen foruma dair değil... Bizim güne ve gündeme dair söyleyeceklerimizde var... Bu yüzden daha genel ama özeldede Forumu endeksleyim okuyucu çekmeyi düşünüyoruz. Karekterlerimizi forum kişilerinden seçelim diye düşünüyorum. Sonuç itibari ile bunada beraber karar vermiş olacağız...

Bilgi - İnanç - Eylem

Aslında forum endeksli bir dergi diyebiliriz.
Ama tabi tamamen foruma dair değil... Bizim güne ve gündeme dair söyleyeceklerimizde var... Bu yüzden daha genel ama özeldede Forumu endeksleyim okuyucu çekmeyi düşünüyoruz. Karekterlerimizi forum kişilerinden seçelim diye düşünüyorum. Sonuç itibari ile bunada beraber karar vermiş olacağız...

Bilgi - İnanç - Eylem

Qasem hocamın da dediği gibi bütünen forum endeksli değil ama okutmayı ve okuma alışkanlığını pekiştirmek amaçlı özellikle başlangıçta yoğunlukla forum endeksli olması çok faydalı olur uzun soluklu bir çalışma adına ..

Hocam süreci soğutmamak adına görevlendirmeleri atayıp insanların olumlu olumsuz geri dönüşleriyle çizelgeye son şeklini verebilirsen aksamaların önüne geçeriz diye umuyorum =)

Kayra Ne var lan diye bağırdı. Grifikir elindeki 2 ekmek 1 yoğurdu arkadaşına uzatarak şunları tutarmısın dedi.
Kayra çok büyük bir belaya çatmıştı !!

RaMSeS - Kaptan
Kayra
ecLipse
Almi
Abaris - Mizah
30 Şubat
MayheM
Jose Chilavert
Grifikir - Mizah
Qasem - Eleştirmen , Ropörtaj , Günlük , Deneme , Makale , Gündem

Evet Arkadaşlar Herkes en iyi yapacağı şeyi seçsin ortaya ne çıkacak görelim.

RaMSeS
Kayra
ecLipse

Üstadlar Hikayelendirme sizde...
Ayrıca Hikaye yazmaya aday olacak arkadaşlar belirtirlerse sevinirim...

Bu bölümde Mavi arkadaşımızın Anneleri vefat ettiğinden dolayı Mizaha yer vermeyeceğiz , Mizah yerine Düşündüren Karikatürlere yer vermeye çalışacağız...
İnşallah Konuyla alakalı ayrıca dergimizde yazı kaleme alacağım.

Grifikir ve Abaris Karikatür için inşallah özelden irtibat kuralım...

KaraBiber Heavenly grafik için yardımda bulunacakmısınız ?

Mizaha yer verebilirsiniz , bizler ölümün bir son olmadığını bilen insanlarız. Hayat hem güldürür hem ağlatır.

Bu bölümde Mavi arkadaşımızın Anneleri vefat ettiğinden dolayı Mizaha yer vermeyeceğiz , Mizah yerine Düşündüren Karikatürlere yer vermeye çalışacağız...
İnşallah Konuyla alakalı ayrıca dergimizde yazı kaleme alacağım.

Mizaha yer verebilirsiniz , bizler ölümün bir son olmadığını bilen insanlarız. Hayat hem güldürür hem ağlatır.

Siz bunun üstesinden gelebilirsiniz belki ama biz bunu yaşayan bir arkadaşımızın ardından neşe taşımayı beceremeyiz ..

Ben de yakın zamanda yönetimle yaptığım istişarede, üyelerle ilgili uydurma mizah haberler yapayım diyordum. Hatta bir üyeye teklif bile götürdüm. Onayladı. :) Ayrıca yazacağıma, bu proje kapsamında yazayım bari.

Böyle bir çalışma bu proje için uygun olur mu? Yani mizahi gündem gibi. (:

Ben de yakın zamanda yönetimle yaptığım istişarede, üyelerle ilgili uydurma mizah haberler yapayım diyordum. Hatta bir üyeye teklif bile götürdüm. Onayladı. :) Ayrıca yazacağıma, bu proje kapsamında yazayım bari.

Böyle bir çalışma bu proje için uygun olur mu? Yani mizahi gündem gibi. (:
Güzel olur hatta böyle bir düşüncemiz var zaten. Lakin bu sayıda mizaha yer vermeyelim diyorum. Malumunuz Mavi arkadaşımızın Annelerini kaybettik. İnşallah uygundur üstad. Bu sayı için sana başka bir görevlendirme verelim inşallah. Taslak net olarak bir ortaya çıksın inşallah

Bilgi - İnanç - Eylem

Güzel olur hatta böyle bir düşüncemiz var zaten. Lakin bu sayıda mizaha yer vermeyelim diyorum. Malumunuz Mavi arkadaşımızın Annelerini kaybettik. İnşallah uygundur üstad. Bu sayı için sana başka bir görevlendirme verelim inşallah. Taslak net olarak bir ortaya çıksın inşallah

Bilgi - İnanç - Eylem

Hangi alanda yer alacağımı bilemedim. Hepsinde de azar azar bir yeteneğim var aslında. Duruma göre ilerleriz artık.

Hangi alanda yer alacağımı bilemedim. Hepsinde de azar azar bir yeteneğim var aslında. Duruma göre ilerleriz artık.

Ozaman üstad bu sayıda sana ropörtaj verelim. Forumla alakalı 4 üye ile ropörtaj yapacaksın. Ama tamamen forum endeksli.

Sorular bazında sıkıntı yaşarsan özelden irtibata geçelim inşeAllah

Qasem bende kendim seçemedim senin görev atamana sadık kalsam daha iyi olacak adıma ..

Ozaman üstad bu sayıda sana ropörtaj verelim. Forumla alakalı 4 üye ile ropörtaj yapacaksın. Ama tamamen forum endeksli.

Sorular bazında sıkıntı yaşarsan özelden irtibata geçelim inşeAllah

Üretkenlik konusunda sıkıntı yaşamam merak etme. :) Önemli olan röportajların türü ne olacak? Mizah içerikli mi, ciddi bir röportaj mı?

Qasem bende kendim seçemedim senin görev atamana sadık kalsam daha iyi olacak adıma ..

Üstad üç farklı şehirde 3 farklı baş rolle bir hayat hikayesi öyküleme yapıcaz.

Senin yerin İzmir.
Forumdan karekterlerini seç üstad
Diğer iki hikaye ile çakışmasın çünkü onların üçünü Yurtdışında bir araya getirip tek hikaye olarak ordan devam edeceğiz. Tek hikaye devam ederken 3 il deki olay örgüsü aynen devam edecek...

Şuan Kafamdaki Bu

RaMSeS
Kayra

Sizin kafanızda Ana olay örgüsü ile ilgili bir şey var mı ?

Geri