Forum etkinliği için Haftanın Konusu önerilerinizi almak istiyoruz.

Konu sahibi son olarak 797 gün önce görüldü

Değerli Forumsal üyeleri;

Elimizden geldiğince Haftalık yada 15 günde bir olmak üzere arkadaşlarımızla bir dergi çalışması yapacağız.

Yazılarımızın ve çalışmalarımızın Ana temasını sizin seçeceğiniz yada önereceğiniz Haftanın konusu etrafında yazmaya çalışacağız.

Tek kelime olacak şekilde Haftanın konusu önerilerinizi bekliyoruz.

içeriğinize uyar mı bilmem ama terör olabilir

Din-bilim ilgisi yahut çelişkisi.

Biraz araştırma gerektiren bir konu olsun istedim.

STV ler (sivil toplum kuruluşları) ve ülkemiz üzerindeki gizli faaliyetleri.

Bence günümüz Müslüman toplumlarının en büyük sorunu olan Münafıklığı ele alabilirsiniz .. Münafıklık nedir alametleri nelerdir Kuran'da ALLAH'ın belirttiği gibi mi davranıyoruz yoksa heva ve heveslerimize göre mi dini düzenliyoruz konusu en önemli konu .. Bunun üzerine herkesin aydınlatılmaya ihtiyacı var ..

@3W, Afra, Ahmosis, ala'turka, Aleyna, Almi, ALoNe_WoLF, AOG, Aslı, Azze, Bahar, Bal Porsuğu, Bella, Berdush, Blair, @canımöyleistedi, Corona, Crowley, çıkmaz sorular, Def Leppard, donatello, döngüsel, Ebu Said, ecLipse, EkoL, elfdaily, Emre, EzgiSu, feveran, ForseTi, Grifikir, Gökyüzü, Heavenly, Heisenberg, Hezarpare, @HosgeldinHarunAbi, ibadeath, ilahimorluk, Issız, Jose, Jose Chilavert, KaRa DuT, Kayra, Kaşif, Kei, KSK35½, Kızıl_mavi, leavemealone, mak res, MattMavi, Mavi, merdümgiriz, Minel Aşk, Myself, Nehâr, Nfu, No Pasaran, Oggy, Oldstone, Onurcan, Pentagram, Rain, Ritsa, Shinigami, Simurg, Süleyman, Türk, Waterlelie, XasthuR, Yabani, İşsiz Tayfa, ZiFiR, Özlem,

Toplu etiketleme değildir. Rahatsız olmayacağını düşündüğüm arkadaşları etiketledim. Eğer Rahatsızlık verdiğim olduysa özür dilerim. Belirtirlerse birdaha etiketleme yapmam....

Düşüncelerinize baş vurmak istedik arkadaşlar

Bilgi - İnanç - Eylem

Şuan en güncel terör gibi görünüyor kardeşim.

Aklima birkaç şey geldi
Bilim, teknoliji diyoruz fakat konuları daha özele indirgesek olur mu ? Üzerinde beyin fırtınası yapilabilecek konular :)
Mesela; Islamofobi, Quantum , Armageddon , Izafiyet Teorisi
olabilir :p

Ya teror ve Turkiye'nin su anki konumu ilk sayi icin cok erken olabilir gorusundeyim ben. Ama ileriki sayilarda mutlaka deginin elbette..

Sanat
Bilinc
Hafiza
Yapay zeka
Kimlik (toplumsal ve bireysel kimlikler)

konu önermesnde bulunmcam ama mlletn boyt deişp banlnma dercsine gelmycek, harartli tartşma içersne grmeyecği bi konuda uzlaşlması beklntisndeym umuyorm vs...

Arkadaşlar Konu Başlığını duygular üzerinden yapalım bu hafta,
Konu olmasını istediğiniz bir duyguyu
Konu->....... şeklinde belirterek tasarımcı arkadaşların kapak kısmını oluşturmalarında katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca belirlenen konuyla ilgili düz yazılarda yazılacaktır.

Şiir, dini ve güncel konularda, kelimeleriniz ve sorularınızı aşağıdaki şekilde belirtirseniz daha yararlı yazımlar ortaya çıkacak, sonuçta yazacak arkadaşlar için özgün yazılara da yer verilmesi gerekiyor.

Şiir -> her arkadaşın 5-10 arası kelime yazmasını istiyorum, istediğiniz türde kelime olabilir, aralarından seçtikleri 20 kelime ile şiir yazan arkadaşlarımız eserlerini oluşturacaklar,
Şiir yazacak arkadaşlar için bu kısım bağlayıcı olacak,

Din ve İnsan -> konu ve sorusu, örneğin; erkeklerin sünnet edilmesi islamda var mıdır? tarihçesi neye dayanmaktadır?

Güncel Konu -> Terör

şeklinde olmasını istediğiniz konu başlığını, sorularınızı ve kelimelerinizi bekliyoruz Arkadaşlar.
Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.

Madem Bırseyler Tartısacagız , Ozaman HOSGORUYU tartısalım ,
Cunku Gozlemledıgımm kadarıyla Bu forumdakı Uyelerın cogunda Tartısma Bılıncı , Karsısındakı ınsana Hosgoruyle yaklasma , Onun fıkırlerını Kanıksama , Ona SAygı Gosterme Gıbı Huylar Yok ..

İnsanlar Once hosgoruyu Tartıssın Ogrensınkı , Tartısmanın Bılgı edınıcı , bılgılendırıcı Yonunu Daha cabuk Ve net Kavrasınlar ..

Geri