Forum erkeklerinin yaş ortalaması

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
30 yaşında birine göre zaten genç görünüyorum çünkü gencim ve güzelim ama bunu 47 yaşında birinden duymak... bilemedim. :(
İyi günler!

Hanfendisi daha dün gece fotoğraf koyduk orada duruyor :) henüz daha 35 lik çıtır biriyim. Sana çay ikram ediyorum :c:

Zaten sananek!? Sana açmadık konuyu. Merak eden ve lazım olanlar var belki. Hi red 1 şey.​

En büyüğünüz kim.
ay yaşlandı bunlar ,kulumsu gibir çıtır oğlanı kaçırdınız.:ka17:

70 yas alti olanlarla ilgilenmiyorum zaten.
Ilber bey gibiler kabulumdur.

Benimki ufak :(
- Genç gösteriyorum, bebeksi tenim var.

yaşın kaç dediğinde, kaç gösteriyorum diyen insanlara, nerelisin diye sorunca "nereliye benziyorum sence ?" diye cevap vermek istiyorum. tahminimin 5 fazlasını söylerim bilerek, üzülürsün esekherif beyefendi gibi şiir yazarsın diyeceğim de genç gösteriyorsun azizim. benim en son bebekken bebeksi bir tenim vardı, birdaha da hiç olmadı.

Free_EyeS’dan bir itiraf gelmiş diye bakmaya geldim ama hiiiç buralı olmamış.
Mahşerin atlıları’nın radarına takılmamak istiyor demek. Akıllıca...

Ocean bey eşek herif turşu gibi olmuş yahu. Daha fotoğraf koymaya korkuyor, foruma davet ettiğim kadın da kaçtı eşek bey yüzünden. Keşke önce seninle tanışma şansı olsaydı, forumun model yüzü esekherif düşün artık bundan sonra ki gelişmeleri.

kızlar beni avlayamazsınız

Ocean bey eşek herif turşu gibi olmuş yahu. Daha fotoğraf koymaya korkuyor, foruma davet ettiğim kadın da kaçtı eşek bey yüzünden. Keşke önce seninle tanışma şansı olsaydı, forumun model yüzü esekherif düşün artık bundan sonra ki gelişmeleri.

esekherif beyefendi yüzüklerin efendisi filmindeki gollum'a benziyor aynı azizim gören hanımefendi kaçıyor.

Geri