nedebenmecnun
Gümüş Üye
bu arada ben yaz mevsiminde 177 santimetre kış mevsiminde 179 santimetre oluyorum.
2 santimetre fark bere ve bot farkından
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadar kısa mısın ya ajsnxnsjbu arada ben yaz mevsiminde 177 santimetre kış mevsiminde 179 santimetre oluyorum.
O kadar kısa mısın ya ajsnxnsj
Tamam sen de o kadarsınnnn
Konu ben miyim şu an..Juju kaç arkadaşlar bu arada, 1.82?
Sana lazım olan aralık nedir canım benim….
EvedKonu ben miyim şu an..
1.78 diyorsa, boyu 1.72’dir max .pne güzel bir güne başlamıştık, durduk yere yine bir hüzün kapladı içimizi. ben tabii bu konuda çok yorum yapmak da istemiyorum, kınaya kınaya santimi santimine bey denk geldi… yine de 185 altı erkekler sussa forum kapanır. hepsi 1.78 bunların ne hikmetse, allah hiçbirini 1.80 yapmamış. neyse ki genelde komikler ondan forum ayakta…
Allah belamı versin 1.78…. Afshjdjdkf1.78 diyorsa, boyu 1.72’dir max .p
deyil.
1.78’lerin 1.80’im dememelerini takdir ediyorum shini, biraz daha bilinçli kısa bunlar. bazılarında ama net 1.74 enerjisi var. belli ediyorlar onlar kendilerini mesela. her şeyleri dert…1.78 diyorsa, boyu 1.72’dir max .p
tamda bunu yazmaya gelmiştim çıplak ayak 1.90 ım ayakkabıyla falan 191 191.5 olurum herhalde ya .sHer ay faizdeki parayı yiyen 1,90’lık devimiz ama kalbi yumuşak @Klaus dostumuzun forumu bırakması durumunda bayaa düşecek ortalamadır. Dostumuzu üzmeyin kızlar. : dd
işte geldi çıplak ayaklı yiğido, parti kur oy verelim çıplak ayaklılar partisi olabilir aslında.tamda bunu yazmaya gelmiştim çıplak ayak 1.90 ım ayakkabıyla falan 191 191.5 olurum herhalde ya .s