Sözlük Forum dışında iletişim kurmayan insan..

Sözlük
🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
kaybedecekleri pek bir şey olmayan insanlar, bence forumdaşlarıyla pikniğe falan gitsinler çekinmesinler

kendince sebepleri olabilir. kurmak isteyip de kuramayanlara üzülüyorum, salın biraz kasmayın kuzum..... su anki halim olsa münkün degil bu kadar tatlı insanlarla tanısık olamazdım.

Forumları sadece belli bir konuda görüş bildirmek ya da paylaşımda bulunmak amacı ile kullanan insanlardır ve bana kalırsa da en doğrusu budur. Sosyal medya aracılığı ile yeni birilerini tanımak, her insanın tercih ettiği bir durum değil ve bu seçimi çok da garipsememek gerekiyor.

Günlük yaşamda bile yeni insan tanımaya eskisi kadar hevesli olmamanın da etkisi vardır çünkü yakın çevreyi, iyi tanıdığın insanlarla sınırlı tutmak çok daha cazip geliyor olabilir.

Son düzenleme:
Ya neblembeğn bana mantıklı bir tarafı var gibi gelmiyor

sanaldakı sanalda kalır

zaten fazlasıyla insan tanıyorum

her tanıdığınız insana vakit ayıramıyorsunuz sonra yok niye aramadın yok niye şöyle niye böyle

En dogrusu kesinlikle. Cimbizla ayirdiklarim cok sevdiklerim var. Onlar ayri tabi. Onun disindakilerin cani cehenneme. X tusuna bakar.:D

çok az bir kişi ile iletişim kanalı açtım. açtıklarımla mutluyum. seçici olmakta fayda var.

Telefonda olanların da %10’u ile falan ancak iletişimdeyim. O da mecburi durumlar yani. Aramıyorum diye tripleniyorlar. Az olsun, öz olsun. Hatta olanları da silesim geliyor bazen.

Ben de iletişim kurmama taraftarıyım. Irc'de olan Irc'de kalır.

Bir de sevmediğim tip kullanıcılar var: forum dışında iletişim kurup oradaki konuşmalarını yine burada birbirlerine ekran görüntüsü atıyorlar. yine aynı şeyi yazıyorlar.

ArifÇ sen forumun %90’ını eklemişsindir. Yeme bizi şimdi xd

ArifÇ sen forumun %90’ını eklemişsindir. Yeme bizi şimdi xd
hahaha hayır :(
ben hatta kim olduğumu da söylemeyi düşünmüyordum ama X yazdı :/
şimdi kimse benimle konuşup malzeme vermek istemiyor :(

Belki de karklı kafa yapısına sahip insanlarla iletişim isteği olabilir.
Düşünsene
Dönyadaki herkes senin gibi düşünüyor olsa
Of
Ne sıkıcı olurdu dünya

Ben de çok seçiciyim. Öyle herkesle arkadaş olmam. Ama onlar beni buluyor. Neyse, geçen seneyi sadece 200 TL zararla kapattım. (dönmeyen borç)

Aklıma çıkmaz soruların imzası geldi “10 tane sevgilim oldu 9u forumsaldandı. Teşekkürler forumsal.” hajzjsjsh
İyy,öğğğ,böööğ ben kurmam diyenler temsili........

SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI...... KARNIM AĞRIYOR, HİİÇ UĞRAŞAMAM.. HADİ BAY....

Geri