Forum Demek

Konu sahibi son olarak 2657 gün önce görüldü
Admin demek bir forumun bel kemiği temel direği demek gibi bazı söylentiler dolaşmakta tamam doğru olabilir admin olmazsa zaten forum olmaz anlatmak istediğim bu değil.

Şimdi forumu kurmak çalışmasını yapmak iyi bir yere getirmek için uğraşmak adminin görevlerindendir fakat bir forumu iyi bir yere getirmeye sadece tek başına 1 adminin gücü yetmeyecektir.

Bu durumda ne gereklidir üye arkadaşların vereceği destek önemlidir sonuçta üyesi olmayan bir forum kumsuz bir denize benzer kimse üstüne alınmasın arkadaşlar ben genel olarak konuşuyorum eminim birçok forumun admin arkadaşları da böyle düşünüyordur. Kısacası forumda her şey admin demek değil forumda admin demek değildir.

Forum demek arkadaşlık,karşılıklı sevgi saygı,bilgi paylaşımı,dostluk ve topluluk demektir herkese teşekkür eder saygılarımı ve selamlarımı sunarım.

YaNKı anlamadım ki şimdi ben seni? Konu iyi güzelde bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü :p Haklısın yazında güzel lakin gerçekten anlamadım amacı ben ?

şimdi emreyi taşlıyor muyuz ben de anlamadım tam olarak ?

mg71n.gif

Arkadaşlar şöyle bir açıklama yapayım EmRe bey ile konunun uzaktan yakından bir ilgisi yok anlatmak istediğim şey bir forumun nasıl bir yerlere gelmesini anlatmak amacı ile bu konuyu açtım.

Yönetici arkadaşların nasıl emek harcadıklarını nasıl uğraştıklarını neler yaptıklarını çok iyi anlabiliyorum onların yaptıkları şeyler gerçekten kolay şeyler değil uzun zamandır aranızdayım bir forumu istenilen yere getirmek çok ama çok uzun bir zaman alabilir hemen forum kurulduğu gibi istenilen yere aniden gelemez bu mümkün değildir.

Emre ile alakası olmadığını anlamıştım zaten ..

Forum Demek EkSen Demek
Forum Demek YaNKı Demek
Forum Demek aegishjalmur Demek
Kişiler yoksa Forumda yoktur
Bu Arada Benım Admın oLmam Lazım Artik :D

Diğer sosyal ağlardan sıkılıp kafa dağıtmak..

Biz geldiğimiz yeri kurutuyoruz, bak demedi demeyin burasıda işlemez hale gelecek :)

Geri