Seni ne zaman yazacağız buraya çift olarak..Hayır. Süresizler benden çıkmıyordu fjjfjf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni ne zaman yazacağız buraya çift olarak..Hayır. Süresizler benden çıkmıyordu fjjfjf
Eşsiz bir ruhum olduğu için eş bulamıyoruz… fjjfjfSeni ne zaman yazacağız buraya çift olarak..
Nasıl bir ruhmuş bu ya, kimsenin ruhu duymuyor anlaşılan..Eşsiz bir ruhum olduğu için eş bulamıyoruz… fjjfjf
Yok ki bi ilkimsin diyen de yazasınız jfjfjfj
Şaka yapıyorum. Böyle tek tek yalnızlık iyiymiş.Nasıl bir ruhmuş bu ya, kimsenin ruhu duymuyor anlaşılan..
İlkimsin boşver, tecrübeli flörtçü bulacağız![]()
Emrestfuldan çıkıyorduHayır. Süresizler benden çıkmıyordu fjjfjf
Allah seniiii hatundu o hatun ahahhBirde hiç manitom olmadı demiştin... Vay @Sezen neler görüyorum..
Var mı şu an birisi.. yeter artık, 35 yaşına geldin canım, patlat artık bombayı..Allah seniiii hatundu o hatun ahahh
Sekerim napim yaa. Al tursumu kurVar mı şu an birisi.. yeter artık, 35 yaşına geldin canım, patlat artık bombayı..
En son sana camalokko şöyle kelli felli sek bir manito ben bulacağım..Sekerim napim yaa. Al tursumu kur![]()
Klausda is yok adam 5 forumda cirit atiyordur 5 sevgilisi varsir en az.En son sana camalokko şöyle kelli felli sek bir manito ben bulacağım..
Klaus beğenmedin, yenisini bulacağız.
Vay bee 2015 yılı