Forum Bahane Net'i Android Yapıcam

Konu sahibi son olarak 4179 gün önce görüldü
Selam Arkadaşlar Ben Wiggle Adminlerin İzin Verirse Bu Forumu Androidini Çıkarmaya İzin İstiyorum ?

Lethe Mesaj Atamıyorum Sadece Forumda Konu Açabiliyorum Ve Ayrıca Böyle Projelere Katılmaya Hazırım , Böylee Bişi İle Yada Benzer Bişi İle Uğraşırsanız Yardım Ederim.

Lethe Mesaj Atamıyorum Sadece Forumda Konu Açabiliyorum Ve Ayrıca Böyle Projelere Katılmaya Hazırım , Böylee Bişi İle Yada Benzer Bişi İle Uğraşırsanız Yardım Ederim.

Burda da görür muhtemelen; ama profiline yazarsanız o size geri dönüş yapacaktır. İlginize teşekkür ederiz.

Forumun Androidi Derken ? Android Uygulamasından mı bahsedıyorsun ?

Arkadaşlar Ben Yapıcamda Adminlerden İzin Almandan Olmaz.

Plesk Bedava Uygulama Olacak :) Ben Çıkarcı Değilim Ama Bağış Filan Kabul Ederim :)

Destek gerekirse mobil yazılım geliştirme konusunda yardımcı olabilirim. İyi fikir Wiggle ;)

Bildiğim kadar bu şekilde hazır sistemlere entegre çalışan android ve ios aplicationlar var.ama yeniden bura için yapılması hoş olabilir tabi ama yapaçak arkadaş veya arkadaşlara sölüyorum.İşiniz zor :) ama diyosanız i frame şeklinde yaparım kolay ama yok web servis ile çalışan konple bir sistem yazaçaksanız kolay gelsin derim :} başarılar

Çok iyi olur.
Android tabanlı yazılımların geliştirilmesinde uygulanan javascript li metodların entegre kullanicilar sayesinde oluşturduğu taban domainlerinde yardımcı olmayı bende isterim.

Destekliyorum.
Yukarıda yazdıklarımla ilgili beni bozmazsan sevinirim. Karizmatik görünmeye çalışıyorum :icon_cool:

Geri