Forum Bahane Android Yayınlanıyor...

Konu sahibi son olarak 4172 gün önce görüldü
Bu Duruma Herkes Birilerini Etiketlesin Yayınlayacagım... Moderetör Olmakta Önemli Değil Size Feda Olsun... Yorumlarınızıda Bekliyorum...

Kaç kere dedim onun adı android değil, mobil uygulama diye. :T:

uygulamanın resmini falan paylaşsan ?

Telefona Reset Attım Uygulama Silindi. Ama İnan Bana Kanıtım Yok. iFt

ne nazlı çıktın arkadaş, yaptıysan bişey paylaş yok moderatörmüş yok etiketleyinmiş
istemiyoruz uygulamanı da hadi

Android iyiymiş. Neyse sen yayınlamamışsın.
Eskiden yaptığımız bi yöntemle androidlerde, basit bişi. 30 saniyede yaptık.
Tabii kullanacağınızdan değil ama, android uygulamalarını devasa şeylermiş gibide tanıtmayın.

Buyrun uygulama linki: http://files.appsgeyser.com/Forum Bahane Android Uygulamasi.apk

Uygulama, açtığın andan itibaren direk Forumbahaneye bağlanıyor, ekran seçimini yapabiliyosun ama ben otomatike ayarladım.
Kul. Adı Şifreyi hatırlayıp direk kaldığın yerdende devam edebiliyosun.

İşte böyle basit şeyler. İyi geceler.

Android iyiymiş. Neyse sen yayınlamamışsın.
Eskiden yaptığımız bi yöntemle androidlerde, basit bişi. 30 saniyede yaptık.
Tabii kullanacağınızdan değil ama, android uygulamalarını devasa şeylermiş gibide tanıtmayın.

Buyrun uygulama linki: http://files.appsgeyser.com/Forum Bahane Android Uygulamasi.apk

Uygulama, açtığın andan itibaren direk Forumbahaneye bağlanıyor, ekran seçimini yapabiliyosun ama ben otomatike ayarladım.
Kul. Adı Şifreyi hatırlayıp direk kaldığın yerdende devam edebiliyosun.

İşte böyle basit şeyler. İyi geceler.

birşey yapmadığı belliydi zaten, adam akıllı coder böyle konu açmaz

birşey yapmadığı belliydi zaten, adam akıllı coder böyle konu açmaz

Bilemem kimin nasıl olduğunu, ama ben böyle bir uygulama yapsam önce uygulamayı tamamlar sonra konuyu açarım. Kaldı ki ben kodladığım bir websitesini, yada vb, c++ dan zayıf şeyler üretmeme rağmen uygulamayı, web sitesini, tasarımını php scriptini her neyse artık 3-4 kez yedeklerim. Madem kaybetti uygulamayı konuyu kapatsın. Neyse android olsa nolur olmasa nolur. Fb burda ;d

Geri