Forum Bahane Android Kuruldu !

Konu sahibi son olarak 4169 gün önce görüldü
Selam Arkadaşlar Ben Wiggle Bildiğiniz Gibi Forum Bahaneyi Android Yapıcaktım Ve Yaptım Android Derken Apk Her Neyse Adminle Konuştum Modluk İstedim Forum Bahane Android İçin Oda Bana Mod Şartlarını Yerine Getir Dedi Bende Getiricem Ve Paylaşıcam Kısa Mod Olana Kadar Bekleyeceksiniz :) Ve Şu Logo Bulunsun Artık.

Krater Jose Chilavert Lethe Mastor Plesk Nymph MechuL Hüma

He yani bunu mod olmak için mi yaptın (: Mod olman şart değil ki, mod olmadan da paylaşılabiliyor, istersen dene bi :D

kardeş ben beni admin yaparsanız forum bahane kıraş saga kurcam dedim yapmadılar oyuna gelme bak. ehehe

Forum bahaneyi android yapmak nedir abi seni ünlü yapıcam deyip tecavüz etmek gibi.

uygulamayıda ücretli yaparsın sen şimdi :D

android kurulmak android yapmak gibi tabirleri ilk defa duyuyorum, android uygulaması yazdım desene mübarek

Bu arada tek sıkıntı logomu yani ?? bi logo yarışması yapıp hallederdik bu zamana kadar niye boş durduk ki gerçi sana güvenememişlerdir :D:D:D:D

Yaşin henuz kucuk Wiggle . Bu tarz isleri uyelere duyurmadan sadece yoneticilerle goruserek yapsaydin keske. Uyeler supriz bir sekilde gordugunde sevinirlerdi daha iyi olurdu sanki. Herneyse arrik. Ama anladigim kdariyla bu uygulamayi, basit bir uyhulama yapma programi araciligiyla yapmissin. Mod olmadan gostermemek niye?

Ayrica da, apk uzantili dosyayi bize indirtmiyceksin insallah? Play store'a yukleyeiyor musun?

Yaşasın bizimde bir android'imiz var.
Çok mesudum..

Yaşin henuz kucuk Wiggle . Bu tarz isleri uyelere duyurmadan sadece yoneticilerle goruserek yapsaydin keske. Uyeler supriz bir sekilde gordugunde sevinirlerdi daha iyi olurdu sanki. Herneyse arrik. Ama anladigim kdariyla bu uygulamayi, basit bir uyhulama yapma programi araciligiyla yapmissin. Mod olmadan gostermemek niye?

Ayrica da, apk uzantili dosyayi bize indirtmiyceksin insallah? Play store'a yukleyeiyor musun?

Ayrıca Duyurudan Sonra Bir Süprizin Kaldığını Pek Sanmıyorum Screen Koysan Birkaç Tane İyi Olur :)

Geri