Formattan sonra ses proplemim

Konu sahibi son olarak 3848 gün önce görüldü
Arkadaşlar Ben windows 7den windows 8e bilgisayarımı yükselttim ama ses gelmiyor driver filan indirsemde ses yok ekran kartını güncelledim ama ses bi türlü gelmiyor lütfen ilgilenin 4 3 saatir ugraşıyorum ama bi türlü bulamadım

Denetim masasında ses seçeneklerinde ses çıkış aygıtını seçin düzelir. Yapamazsanız ekran görüntüsü paylaşırım.

Görüntü paylaşırmısın Lütfen arkadaşım

arkadaşım benımde etkin Ama benimkinin adi Realtek Hd audio başka bildigin bi ayar varmı

benimkide masaüstü hoparlörü takınca denetim masasında o şekilde çıkıyor.

Neyse yarına belki Uzman bir arkadaş gelir Sagol ugraştıgın için

Acaba bilgisayarı acıp ıcıne bakmalımıyım cunku bi sorun yok her zaman taktıım ses yeri ama ne olduysa su formattan sonra oldu ya pff

bilgisayara donanımsal müdahale etmediysen sorun olmaz ama format düzgün olmayabilir.

@Ali12 arkadaşım ses driverini yanlış yüklemişsin.
Her realtek aynı ses kartı modeli demek değildir.
Aynı markadır ama modelleri ayrıdır. Sen yanlış modeli olanını yüklemişsindir.
Bu adımları izle :

Aygıt Yöneticisi < Orada ''ses video ve oyun denetleyicisi'' ona tıkla ''özellikler'' de Çıkan kutuda ''Olaylar'' < Tıkla Orada Zaman damgası var ordan en üsttekini seç.
Hemen altında ''Bilgi'' yazar onun altında yazanları kopyala ve Googleye yapıştır.
Driverini ordan bul indir kur.

Device HDAUDIO\FUNC_01&VEN_8086&DEV_2807&SUBSYS_80860101&REV_1000
< Benimkisi bu mesala.

Driverini kontrol et yanlış yüklemiş olabilirsin. Aygıt yöneticisinden bi kontrol sağla hiç bir ses donanımında problem gözükmemesi lazım.

Geri