Football Manager'da kiradaki oyuncuyu geri çağırma

Konu sahibi son olarak 2816 gün önce görüldü
Kiradaki oyuncumuzun kira sözleşmesine geri çağrılabilir seçeneğini eklettiysek oyuncuyu kiradan geri çağırabiliyoruz. Bunun için öncelikle oyuncunun profiline tıklıyoruz ardından transfer seçeneğine geliyoruz ve orada kiradan çağır seçeneğine tıklıyoruz.
Yalnız transfer sezonu dışında kiradan geri çağırdığımız oyuncuları kadroya kayıt edemiyor ve maçlarda oynatamıyoruz.

Oyuncu gelmicem diyemiyo mu yok mu öyle bi hakkı :p

Galatasray'ı çalıştırırken Emre Çolak ve 3-4 genç ismi daha memleketimin takımı Elazığspor'a gönderirdim ki faydalansın memleketim ama gitmezlerdi bende kadro dışı bırakırdım oynatmazdım hiç :D
Bazende giden olduğunda transfer sezonu geri çağırırdım o bölgede eksik oyuncum varsa :)

ben de mutlaka geri çağırma maddesini eklettiririm. nolur nolmaz yeri geliyo 5-6 oyuncum aynı anda sakatlanıyor.

bir maçımda kalecilerim sakattı stoperimi koymuştum kaleye hey gidi :rolleyes:

Bazı oyunculardan para geliyor bazılarınıda ücretsiz gönderiyosun bunu ayarlayabiliyorsun Emre

yüksek potansiyelli gençleri kiraya gönderirken önemli paralar kazanılabiliyor. ben inter'e 18 yaşında bir genç oyuncuyu kiraya gönderdim 2 yıl için 2.4 milyon euro kazanmıştım. üstelik maaşını da inter karşılamıştı :asd:

Gelişme potansiyeli yüksek bir oyuncunuz varsa oynatma fırsatınız da yoksa kiralık listesine koyun illa ki teklif gelir. Kiralayacağız takımı da iyi belirlemeye çalışın. Ben genelde ilk 11 de forma şansı bulabilecek düzeyde takımlara kiralamaya çalışıyorum. Benim için gelişim önemli değil ben parama bakarım diyorsanız oda bir tercihtir tabi :D

Bildiğim kadarıyla lig veya avrupa kupalarında, kiradan çağırılan oyuncular oynatılamıyor ama ülke kupasında oynatılabiliyor. Türkiye Kupası gibi.

Geri