Football Manager

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
championship macerasıyla başlayan ilkokul yıllarımın ardından hayatımı esir alan oyun.ve her sürümünü de orjinal olarak aldım bu yaşıma kadar.bıkmadan, usanmadan ve bu da oyunmu yeaaaa kendin maç yapamıyorsun zihniyetin aksine benimle kal football manager.

android'de suanlık en iyisi Top Eleven gibi duruyor tavsiye ederim

Emre Belözoğlu'nun ömrü boyunca anlayamayacağı mesajı veren oyundur.

tumblr_lzk1bjiFpO1rowao6o1_400.png

Fanatiği olduğu takımın başındaki antrenöre kıyamayıp,sevdiği takımı alamayanların oyunudur..
Yönettiği takım,Şampiyonlar Ligi'nde finali çıktığında ; bilgisayar başında takım elbiseyle maçı takip edip,annesine yakalanacak kadar coşkulu insanların oyunudur.
Takımı son dakikalarda attığı bir golle galibiyete,kupaya,şampiyonluğa eriştiğinde Jose Mourinho gibi halı üzerinde kayanların oyunudur.
Gerçek hayatta en sevdiği oyuncuyu,gittiği her takıma götürüp,başarısız da olsa ; yaşlansa da satmaya kıyamayan ; vefalı çocukların oyunudur.
Takımının demirbaş oyuncusunun 6 ay sahalardan uzak kalacağını öğrendiğinde,gözyaşlarına hakim olamayıp 'Senin için şampiyon olacağız!' sözü veren,yufka yürekli insanların oyunudur.
Şehrinin takımını futbolun zirvesine getirmekle yetinmeyip,milli takımın da başına geçip ; onları da zirveye çıkaracak kadar vatansever insanların oyunudur.

CM'den beri,bazı geceler babasından gizli uykudan kalkarak buz gibi odada oynayanların oyunudur.
Güzel oyundur.
En sevdiğim oyundur.
Yıllardır oynadığım oyundur.

Muhtemelen kafa içi boşluğunu dolduran zara, zarar aşılamak için var.
Oynamayın demiyorum. Abartmayın.

tuvaletteyken kafandan kendi kendine bir sonraki maçın basın toplantısını yaptırır

Cm 03-04 ten beri oynayp turlu turlu maceralara atildigim en son arsenal baskanindan yedigim buyuk kazik sonucunda kufurler ederek fm12 de biraktigim oyundu. Gecen gun fm14 olanina basladim yeniden. Yabanci sinirina sovmekle mesgulum su aralar (turkiye ligi).

Oha 10 sene olmus. .s.s

Geri