Football Manager | Kariyer Tanıtımları

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
bu bölümde kariyeriniz hakkında başınızdan geçen ilginç olaylar, başarılarınız ve tanıtımlarınızı paylaşabilirsiniz.

Öncelikle ben 2014 versiyonunda Inter kariyerimde başıma gelen ilginç bir detayı paylaşayım :p

10305052_10202663134834330_2437072511521943737_n.jpg

bir takımın bütün kalecileri nasıl patates olur şahit olun :D

2017 yılında R.Madrid'te kullandığım ilk 11'im

Y3Zq7l.png

Bale,Shaqiri,Pogba ve Martins Indi öldürücü bir performans sergiliyor.

Beni en çok şaşırtansa Martins Indi.

Kullandığım taktik ;

Açıkçası ideal 11'imle oynayabildiğim sürece La Liga'da Barcelona dışında pek zorlanmıyoruz. Evimizdeki maçlarda yine 1 veya 2 farkla kazanıyoruz fakat deplasmanlar zor geçiyor. Lig şampiyonluğumuzu ilan ettik. Lig kupasındaysa yine Barcelona ile final oynayacağız.
Avrupa'da ise ŞL'de finale çıktık ve finalde Dortmund ile oynayacağız,şu aşamaya kadar yarı finalde Barcelona çıkması dışında zor kura denk gelmedi,zorlanmadan geldik.

GbMPaZ.png

Adnan Januzaj ; kendisine 3 yıl Galatasaray'da 1 yıl da R.Madrid'te emek verdim. Milli takımımızın yıldızı,benim de R.Madrid'te pek sık oynatamasam da iyi bir yedeğim.
Yabancı sınırı göz önüne alındığında satın alma opsiyonlu kiralamanızı öneririm. Yerli oyuncu olarak geçiyor.

Bo7vVQ.png

en son fm 2012 oynuyordum ben. arsenal ile premier ligde 4. oldum. bunun dışında ne kadar kupa varsa aldım şampiyonlar ligi de dahil. sonuç olarak kovuldum. kadronun her bir oyuncusunda ayrı ayrı emeğim vardı lan. kişiye özel antreman programları, genç takımdan özenle seçilen futbolcular... yıldızsız mütevazı ama çok iş yapan kadrom vardı biraz istikrar problemim vardı sadece :d üzülmüştüm, sinirlenmiştim bi daha da oynamadım :ddd

cm 03-04'te kırıkkalespor ile şampiyonlar ligi şampiyonu olmuşluğum vardır hilesiz :ddd

bende haftasonundan beri porstmouth'un başındayım. sky bet league 2'deydik ligin en çok puan toplama rekorunu kırdık (105 puan) şampiyon olduk.

sky bet league 1'deyim şuan 5 hafta kaldı ve 7. sıradayım. bakalım ilk 6 içerisine girebilecekmiyiz.

dün itibariyle porstmouth'tan skybet championship'i 16. bitirdiğim için kovuldum :D

ligden düşen wigan ve aston villa takımlarıyla ilgilendiğimi bildirdim aston villa ile anlaştım. harika kadro kurdum serbest durumundaki zlatan ibrahimovic ve januzaj ile di maria'yı kiraladım. şuan ligde 7 puanla liderim ama iyi futbol oynamıyoruz :T: her maç en az 15 şut yiyorum.

Hem avrupa liginde hem şampiyonlar liginde yoluna emin adımlarla devam ediyor real madrid :\

WrmYyL.png

Luxor

İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum, anlam veremedim beynini yemiş heralde :D

MlmZa2.png

aBmA1B.png

Oyun sürümü 14.1.3 ve bir kaç tane patch eklentisi var. Bu da 13 'den bir görüntü topun falso almasına ve rakip oyuncuya dikkat. :D

[YOUTUBE]diKC5r8oPXg[/YOUTUBE]

Fm serisinde geçirdiğim en efsane sezon diyebilirim. 1 gol averajla ev arkadaşına karşı şampiyon olmak. :)

6l9ojE.png

Kullandığım diziliş ve oyuncular

n5RXnR.png

Maç verileri

oYjbvq.png

Şampiyonlar liginden kare

2YrDAN.png

Geri