FOOTBALL MANAGER 26 KARİYERİNE BAŞLIYORUZ HAZIR MISINIZ ?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Fm 26 kariyerine hangi takımla başlayalım ?

• Kullanılan toplam oy
    6
FOOTBALL MANAGER 26 KARİYERİNE BAŞLIYORUZ HAZIR MISINIZ ?

Merhaba arkadaşlar fm 26 kariyerine başlıyorum sizce hangi takımla başlamalıyım çoğunluğa uyacağım haberiniz olsun sizden ricam anketten oylama yapar mısınız ?

Dipnot : Yapılan transferler canlı puan durumu giden oyuncular vs hepsi paylaşılacaktır.​

bu masada yokum ya çok yorucu ve yıpratıcı bir yolculukmuş gibi geliyor kulağa.
ama kariyere başlayacak olsam bu anketteki takımlardan bursasporla başlardım. kültürel ve tarihsel derinliği olan bir futbol şehri. hem onları eski günlerine kavuşturmak tekrardan avrupa kupalarında oynatmak gibi bir motivasyonla yürüyebilirsin.

bu masada yokum ya çok yorucu ve yıpratıcı bir yolculukmuş gibi geliyor kulağa.
ama kariyere başlayacak olsam bu anketteki takımlardan bursasporla başlardım. kültürel ve tarihsel derinliği olan bir futbol şehri. hem onları eski günlerine kavuşturmak tekrardan avrupa kupalarında oynatmak gibi bir motivasyonla yürüyebilirsin.
Masada olmamış halin bumu :D

Masada olmamış halin bumu :D
futbol masasında varım da menajerlikte yokum :d çocukken çok oynardım ama hatta playstation 1'de oynardım. sadece premier lig vardı. o kadar kaptırmıştım ki kendimi okul için falan sabahın köründe beni kaldırdıklarında daima ileri daima ileri diye konuşuyormuşum :d

futbol masasında varım da menajerlikte yokum :d çocukken çok oynardım ama hatta playstation 1'de oynardım. sadece premier lig vardı. o kadar kaptırmıştım ki kendimi okul için falan sabahın köründe beni kaldırdıklarında daima ileri daima ileri diye konuşuyormuşum :d
Pes fifada var mısın @Jose Chilavert bilir iyi oynarım.

Ben amatör lig yamasiyla fiks Gördes Belediyespor ile başliyorum. Amator lig yamasi yoksa işsiz başlarim.

Ama mobili sarmiyor.

yaş aldık diye mi bilmiyorum da eskisi gibi oturup keyifle oynayamıyorum şu zaman alacak oyunları. çabuk sıkılıyorum. bursaspor kariyeri yaparsan takip ederim. eski günlerine döndür.

Geri