Football Manager 2023

Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
Uzun yıllardır tüm serilerini oynayarak bağımlısı olduğum oyunun 2023 versiyonudur. İlk kez önemli bir yenilik olmadığı durumda bu yıl almayı düşünmüyorum. Her yıl veritabanı güncelleyip aynı oyunun önüme koyulmasından sıkıldım.

Bunun en son hangi yıldaki ücretsiz. İndirip takılayim özledim aklıma getirdiniz

En son hangi yıldaki ücretsiz diyince aklıma istemsizce ; bu düştü (CM - 03/04)
Gözler yaşlı gerçekten, şu ss'ten bir ton hikaye çıkar.
Marcio Nobre, Zafer Biryol, Oktay Derelioğlu neler neler.
Nasıl bir vizyon varsa artık Carlos Tevez'i ilk sezon da Trabzonspor'a getirdiğimi hatırlıyorum, tabi o zaman 2D

cm-03-04_295529.jpg

oyunun cm 00 01 versiyonundan beri oynuyorum.
turnuvalarına dahi katilmisligim vardır ancak artık zaman bulamadigimdan oyundan vazgeçmek zorunda kaldım.

Oynayan var mı?
22 den farklılığı var mı?
Ciddi değişiklik varsa Paraya kıyıp almayı düşünüyorum.

Oynayan var mı?
22 den farklılığı var mı?
Ciddi değişiklik varsa Paraya kıyıp almayı düşünüyorum.
Bu konuyu incelebilirsin. Beta çıktığı gün 4 sezon deneyimleme fırsatım oldu. FM serilerinin hepsini oynamış birisi olarak ilk sezon hep şampiyon olurdum fakat bu sezon ince eleyip sık dokumama rağmen 2. olabildim, takım Trabzonspordu ki gayet iyi kadroya sahip olmakla beraber geçen senin şampiyonuydu.

FM 22 'den en belirgin farkı maç motorunun daha da zorlaştırılmış olması. Serileri oynamış birisi FM 22 son güncellemesiyle oyunu oynasa şampiyon olduktan sonra ligte hegomanya kurup her yıl rahatça şampiyon olabilirken ben bu seri ve versiyonda bunu göremedim. FM 22 ile FM 23 oynayan ve oyundan anlayan birisi arasındaki " zorluk " farkını çok net anlayabilir.

Bunun dışında Transferler, bütçeler ve oyuncular üzerindeki baskı daha ön plana çıkmış. Oyun içerisindeki match up 'larda biraz dengesizlik söz konusu olabiliyor ama yeni çıkış yaptığı ve versiyon güncellemesi almadığı için oturmamış şeyler söz konusu olabiliyor, tıpkı eloktronik ve mekanik aletlerin ilk serilerinin sonradan problem çıkartması gibi düşünülebilir.

Paraya kıyıp alınır mı diye sorarsanız eğer ben hem beta erişimi hem de seriyi tamamlamak adına aldım ama @Favela 'nın dediği gibi o tarz bir imkan varsa değerlendirilebilir.

Teşekkür ederim bilgiler için.
özledim, şöyle uykusuz sabahlara kadar süren bir kariyer :)

• Beğen
Tepkiler: 00
Geri