Football Manager 2016 | Yeni Başlayanlar İçin İpuçları

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
football manager serisine yeni baslayanlar icin faydali olabilecek bir takim ipuclarini bu baslik altindan paylasabiliriz.

oyunda para kazanmak icin bir cok yol var. ancak en onemlilerinden biri giderleri kismaktir. ne de olsa bir klup ne kadar cok para kazansa kazansin, giderleri fazla olduktan sonra kar etmesi mumkun degildir.

takiminizda potansiyellerinin olmadigindan emin oldugunuz genc oyunlari saliverin gitsin. kadroda bosuna yer kaplamalarina gerek yok. takim kadrosunda potansiyeli olmayan 5 tane haftalik 5.000 euro maasli oyuncu varsa, bu klube aylik 100.000 euro yuk bindirir. bu da bir futbol sezonunda yaklasik 1.000.000 euro ek gider olusturur. bu onemli bir rakam.

bunun disinda fazlalik yapan personelleri n de sozlesmelerini fesh edin gitsin.

football manager oynamaya baslamadan once, klupten ziyade oynayacaginiz ulkeyi iyi secmeniz gerekiyor. bunun sebebi ulkenin liglerindeki transfer ve kadro kayit kisitlamalaridir.

ornegin brezilya, arjantin veya kolombiya gibi ulkelerden potansiyeli yuksek futbolcular ile sozlesme yapmak istiyorsaniz, la liga'dan bir kluple calismamalisiniz. cunku bu ligde sadece 3 ab disi oyuncuya izin veriliyor.

ozetle klup calistirmadan once liglerin kurallarina iyice bir goz atin.

oyunda personel ve futbolcular ile sozlesme yaparken altin kural her zaman, az maas + yuksek verim olmalidir.

Maaşında düzeltme isteyen oyunculara dikkat edin yapmazsanız moralleri bozulabiliyor. Takımın maaş ortalamasını da dengede tutmaya çalışın her zaman sözleşme yenilemelerinde uçuk fiyatlar görmemek için :D

Şimdi size çok ince bir ipucu veriyorum hazır olun bunu hiç bir yerde bulamazsınız.

Kendinizi oyunun atmosferine sokmanız için bir song bırakıyorum :D

[YOUTUBE]watch?v=mDX8I9UK8LI[/YOUTUBE]

Motivasyon, arzu, istek, kamçı, meşrebine göre sizi havaya sokabilir keyifli oyunlar :)

Şimdi size çok ince bir ipucu veriyorum hazır olun bunu hiç bir yerde bulamazsınız.

Kendinizi oyunun atmosferine sokmanız için bir song bırakıyorum :D

[YOUTUBE]watch?v=mDX8I9UK8LI[/YOUTUBE]

Motivasyon, arzu, istek, kamçı, meşrebine göre sizi havaya sokabilir keyifli oyunlar :)
orasi da ayri bi olay [emoji38]

bir takima oyuncugumu satacagim zaman bunu dinliyorum bende

https://youtu.be/bcXQUo21NF8

[emoji38]

Geri