Football Manager 2016 | Gri Oyuncular Sorunu, Grey Players Fix İndir Download

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
football manager 2016 gri oyuncular
football manager 2016 gri futbolcular
football manager 2016 gri oyuncular sorunu
football manager 2016 gri oyuncular sorunu çözümü
football manager 2016 grey players fix
football manager 2016 grey fixed
football manager 2016 grey fixed players

logo16.png

Football Manager 2016 çıktı çıkmasına ama bir takım problemleri de beraberinde getirdi. Oyunda yaşanan en büyük sorunlardan biri "gri futbolcular"

Peki nedir bu gri futbolcular?

Oyuna başladığınızdan itibaren, adı sanı belli olmayan veya oyun tarafından uydurulan takımlarda, kullanıcı tarafından transfer edilemeyen oyuncular mevcut. Ve bu oyuncular bir değil en az 3 Messi gücündeler! Onlarla baş etmek imkansız :rolleyes:

Özellikle kupa maçlarında karşılaşılan bir durum gibi gözüküyor. Örneğin, Kanuni Spor klübü adında bir takım, Beşiktaş'ı 7-0 yenmişti bu "gri futbolcular" sayesinde.

Çözümü var mı doktor?

Çözüm falan şu anlık yok aslında. Lanet olsun deyip 100 lirayı basıp oyunu paşalar gibi satın alacaksınız veya crack bekleyeceksiniz. Şu ana kadar oyun için yapılan 10'dan fazla crack bulunmakta fakat hiç biri problemi tam olarak çözebilmiş değil.

Yabancı forumlarda gezerken bir kullanıcının bu problemi çözdüğünü iddaa ettiğini gördüm. Denediğimde de gerçekten sorunun çözüldüğünü farkettim fakat ileriki yıllarda problem tekrarlanır mı emin değilim. Fix dosyasını BURADAN indirebilirsiniz.

İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkartıp, Belgelerim\Sport Interactive\editor data içerisine atın ve oyun içerisinden aktif edin. editor data dosyası yok ise kendiniz oluşturabilirsiniz.

Bu rehber Luxor tarafından hazırlanmıştır.

oyuncu isimleri farklı bir klasman :asd: onun da fixini paylaştım başka bir konuda. ama bu sorunların tam olarak çıkış noktası dandik crackler :asd:

aga 100 lira verilir mi bu oyuna bak canım çok sıkılıyor akşamları. verilirse vereyim de kargo falan uğraşamam linkten indirmeli bir yer yok mu ?

aga 100 lira verilir mi bu oyuna bak canım çok sıkılıyor akşamları. verilirse vereyim de kargo falan uğraşamam linkten indirmeli bir yer yok mu ?

oyun malum yerlere düştü düşmesine de işte bu problemler var. skidrow birşeyler yapıyor en son v.7.7 crack yayınlamış ama denemedim henüz. mecbur alacam ben de oyunu bıktım çünkü :asd:

oyun malum yerlere düştü düşmesine de işte bu problemler var. skidrow birşeyler yapıyor en son v.7.7 crack yayınlamış ama denemedim henüz. mecbur alacam ben de oyunu bıktım çünkü :asd:

ya bu skidrow da tam üçkağıtçı. kesin fm sahipleri yedirmişler parayı yoksa çoktan çıkarmıştı. milleti trolluyor godoş yok gri futbolcuymuş, değişen isimlermiş bilerek yapıyor.

ya bu skidrow da tam üçkağıtçı. kesin fm sahipleri yedirmişler parayı yoksa çoktan çıkarmıştı. milleti trolluyor godoş yok gri futbolcuymuş, değişen isimlermiş bilerek yapıyor.

ben de bir kaç yerde okumuştum buna para vermişler herhalde :asd: ama adam da haklı bu cracklerden ne kazanıyor ki 2 tane reklam tıklamasıyla olacak iş değil.

beşiktaş'ın başındayken bütün gri futbolcularla sözleşme imzaladım. imzalayınca orjinal futbolcu oluyorlar sonra gelsin uefa champs ligi kupalar falanlar filanlar :d

Fm yı tek oynamayı sevmiyorum ya illaki rekabet edebileceğim bir rakip olması lazım. O zaman ayrı bir keyif veriyor :) FM 16 yı deneyen var mı ?

çok iyi yapmışlar. 15teki tüm eksik noktalar giderilmiş.

Alınır diyorsun yani takibe alayım o zaman bi indirim yakalarız nasıl olsa :)

2015'ı aldım pek keyif alamadım. İnsan artık bir düşünüyor almadan önce acaba değer mi ? diye

Skidrow'a para verdiler adamlar yarım yamalak her hafta bir crack yayınlıyor süreyi uzatıyorlar diyelim. Diğer gruplara da mı para veriyor bu oyun yapımcıları? Diğerleri niye el atmıyor olaya. Önceden ne güzeldi adamlar kırıyordu oyunu piyasaya sunuyordu şimdi aylar geçiyor hala düzgün oynayamıyoruz.

sorun halen tam olarak giderilebilmiş değil. piyasadaki craklerin hiç biri bu gri oyuncular sorununu çözemiyor

orjinal oyun için steam hesabı paylaşmışlardı geçen günlerde patlamamışsa duruyordur o, oradan orjinal oyunu indirip sorunsuz oynayabilirsiniz.

feveran paylaşım sitelerinde vardı şimdi konuyu aramakla uğraşmayayım dedim. Pc'ye kaydetmiştim.

k.adı: zakup_u_rafi185_fm2016
şifre: 02FKGNJGEN93_G3_2G0WGJ09O08IOhH0o08828

hesap patlamamışsa girersin bu hesaba, ama biraz uğraşman gerekiyor. Korsan fm'ciler 1 aydır yükleniyor bu hesaba. 5-10 dk uğraş girersin. Sonra oyunu indirip ç.dışı moda alırsın steam'i rahat bir şekilde oynarsın.

feveran paylaşım sitelerinde vardı şimdi konuyu aramakla uğraşmayayım dedim. Pc'ye kaydetmiştim.

k.adı: zakup_u_rafi185_fm2016
şifre: 02FKGNJGEN93_G3_2G0WGJ09O08IOhH0o08828

hesap patlamamışsa girersin bu hesaba, ama biraz uğraşman gerekiyor. Korsan fm'ciler 1 aydır yükleniyor bu hesaba. 5-10 dk uğraş girersin. Sonra oyunu indirip ç.dışı moda alırsın steam'i rahat bir şekilde oynarsın.

askıya alındı diyor

Geri