Football Manager 2015 | Tema Yükleyememe Sorunu - Tema Gözükmeme Sorunu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
football manager 2015 tema gözükmüyor, football manager 2015 teme yüklenmiyor, football manager 2015 tema tercihlerde gözükmüyor, football manager 2015 tema yükleyemiyorum, football manager 2015 tema yükleyememe problemi, football manager 2015 tema sorunu, football manager 2015 skins problems, football manager 2015 skin upload problems

(18/01/2015)

Football Manager 2015 oyununun 15.2 versiyonuna yükseltilmesinden sonra, config dosyalarının update edilmesinden ötürü yüklemeye çalıştığımız temalar, oyun içerisinden gözükmüyor. Ancak bir kaç basit işlemden sonra bu problemi ortadan kaldırabiliyoruz.

Öncelikle oyun tema dosyalarını attığımız yere giriyoruz (Belgelerim\Sports Interactive\skins) ve tema dosyasının içerisine giriyoruz. Girdiğimizde tema dosyaları default olarak bu şekilde görülmektedir.

Q2j8YT3.jpg

Dosyaların en altında yer alan skin_config adlı .xml bu dosyasının adını temanın adıyla değiştiriyoruz. Yani bu şekilde,

vAuEGNx.jpg

Bu şekilde yapıp, cache dosyasını siliyoruz ve görüldüğü üzere tema dosyamız oyun içerisinden seçilebilir hale geliyor.

bJA9VL6.jpg

Bu rehber Forumsal.NET adına LuxoR tarafından hazırlanmıştır. Her türlü probleminiz için mesaj atabilirsiniz. İyi oyunlar.

halen sorun yaşayan arkadaşlar için video çekmeyi planlıyorum.

hazırladıktan sonra burada paylaşacağım.

bir üstteki mesajımda belirttiğim üzere sorun ortadan kaldırmak adına bir video hazırladım.
daha net anlaşılması açısından yararlı olacağını tahmin ediyorum.
tam ekran ve 720p yapıp izlerseniz daha yararlı olur. iyi oyunlar.

[YOUTUBE]ZQfE6u__zVU&[/YOUTUBE]

böyle metinlerin sonuna bi not eklenir onu unutmuşsun
"lütfen küfür etmeyin" :Pp

fm tema yukleyemiyorum
diyen baya varmis

Geri