Football Manager 2015 | Düşük Ücretle Oyuncu Almak

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Football Manager serilerinde bonservis ödeyerek oyuncu transfer etmenin kısa vadede, talep edilen bonservisten aşşağıdaki teklifle oyuncu almak mümkün. Bunu bonservisi vadelere bölerek ve performans primleri vererek gerçekleştirebiliriz. Bir örnekle açıklamak gerekirse;

Örneğin ben Sassuolo klübünü çalıştırıyorum ve transfer bütçem, Verona klübünün Jasmin Kurtic'e biçtiği bonservisin tamamını ödemeye el vermiyor. Verona benden oyuncu için 6.250.000 Milyon Pound bonservis talep ediyor.

dvF5Lz5.jpg

Pazarlıksız ve nakit bir şekilde bu parayı ödemem mümkün değil. Devreye bonservisi prim ve vadelerle ödeme şekli devreye giriyor. Yaptığım sıkı pazarlıklar sonucunda Verona, oyuncu için yaptığım bu teklifi kabul ediyor.

bQU6Us4.jpg

• 2.000.000 Pound Nakit
  • 48 ay vadeli 2.500.000 Milyon Pound (aylık 50.000 Pound'a tekabül ediyor.)
  • Ligde 50 maç oynadıktan sonra 450.000 Pound
  • Ligde 50 gol attıktan sonra 3.000.000 Pound

Buna göre benim Verona'ya ödeyeceğim miktar yaklaşık 8.000.000 Pound'a yükseliyor fakat, oyuncu benim klübüme geldiğinde transfer bütçemden sadece 2.000.000 Pound kesilecek. Özellikle ligde 50 gol attıktan sonra verilecek primler orta saha ve defans oyuncularında yapılacak transferlerde büyük bir hile. (Forvetlerde denemeyin ama.)

Luxor​

Geri