Football Manager 2014 Asistan Menajer Tavsiyeleri

Konu sahibi son olarak 2821 gün önce görüldü
İyi bir antrenör olmak istiyorsanız,arkanızda sağlam bir ekibe sahip olmanız da gerekecek. Şüphesiz ki en çok iletişim halinde olacağınız,maç sırasında size taktiksel yardımda bulunabilecek ve siz 'tatile gittiğinizde' takımınızı emanet edebileceğiniz tek bir kişi var ; Asistan menajer!

Sizin için bir kaç asistan menajer önerisi derledim.

1-Murtosa (62)

Personelin Adı: Murtosa
Personelin Yaşı: 62
Görev Yaptığı Takım: Brezilya
Rolü: Asistan Menajer
Görünmesi İçin Gerekli Ülke: Türkiye
En İyi Görev: Taktik, Savunma, Hücum (
star-4.png
)
İkincil Görev: Top Kontrol, Şut (
star-3.5.png
)

Yorum: Adaptability (uyum) tam orta derecede, kendi milli takımında olduğu için alması zor olabilir ancak antrenör olarak çok iyi iş yapabilmesine rağmen adam yönetiminin 18 olması benim için bu kişiyi antrenör yapmak için yeterli bir sebep ama oyuncu değerlendirmesinin düşük olması ilerde sorun olabileceği için asistan menajer olarak önermesemde, kendisi bu işi tercih edenlerden
smile.gif

e7N33a.png

2-Gianpiero Ventrone (52) -Yanılmıyorsam şuan Prandelli ile birlikte Galatasaray'ın kondisyon antrenörü-

Personelin Adı: Gianpiero Ventrone
Personelin Yaşı: 52
Görev Yaptığı Takım: Ac Ajaccio
En İyi Görev: Güç, Aerobik (
star-5.png
)
İkincil Görev: Taktik (
star-4.png
)

Yorum: Adaptability (uyum) iyi derecede, kısa zamanda takıma alışır. Aldığı aşırı yüksek maaş transferini çok zorlaştıracak gibi ama büyük bir takıma düşük bir fiyattan alabilirsiniz belkide
smile.gif
Özellikle takımda tek kondüsyon antrenörü tutabilenler için ideal bir transfer
smile.gif

eWgb18.png

3-Zinedine Zidane (41) -Ben kendi kariyerimde Zidane ile birlikte çalışıyorum.-

Personelin Adı: Zinedine Zidane
Personelin Yaşı: 41
Görev Yaptığı Takım: Real Madrid
En İyi Görev: Şut, Top Kontrol (
star-4.png
)
İkincil Görev: Hücum, Taktik (
star-3.5.png
)

Yorum: Adaptability (uyum) 18, yani mükemmel bir düzeyde, hangi takıma gitse kısa zamanda performansına ulaşır ancak Real Madrid den kolay kolay ayrılmak isteyecek gibi görünmüyor, eminim bir çoğumuzun çocukluğunda hareketlerini yapmaya çalıştığımız gerçeğini göz önünde bulundurduğumuzda, adı bile takımımızda olmasını istememize yetecektir
tongue.gif
Genç teknik adam çok süper olmasa da, iyi bir asistan olabilir.

ead3J4.png

4-Josep Segura (56)

Personelin Adı: Josep Segura
Personelin Yaşı: 56
Görev Yaptığı Takım:
Rolü:
En İyi Görev: Top Kontrol, Şut (
star-4.png
)
İkincil Görev: Hücum, Taktik (
star-3.5.png
)

Yorum: Adaptability (uyum) vasat bir düzeyde, takıma alışması zaman alacaktır. Ancak boşta olan asistan menajer aynı zamanda Genel antrenmanlara çekilmiş bir antrenör rolüde üstlenebilir, boşta olmasıda kendisini rahatlıkla transfer edebileceğiniz anlamına geliyor.

eQvZ2y.png

Geri