Fondip - Bornovalı mısın ?

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
https://www.youtube.com/watch?v=qhtHs0vmoQc

Çok güzelsin izmirlisin sadece semtini bilemedim
Ben göztepe tarafındayım bir gece yatağıma da beklerim
Düşüncesiz olsam bile içim temiz apak bir kişiyim
Ayrı olduğumuz zamanlar sensizlikten ölebilirim

Bırakmam ölsem bırakmam

Nazlısın belli halinden
Bornovalı mısın sen
Nerden çıktın aniden
Evlenelim mi hemen :yN6vVy:

adamların sahne performansını beğendim ben. 1 saat takılır çıkarız diye gittiğimiz mekandan gece 4'te çıkmamıza vesile oldular. hakan denilen eleman çok artist ama sesi enerjisi güzel. playback yapan gitaristi de görmezden gelirsek gayet iyiydi. kjdg

bir ara baktım hilal bizden kopmuş sahnedeki hakan'ı izliyor, dürttüm, "yedin adamı yedin"" dedim, "ayy pardon semo dalmışım" deyip toparlandı jkdgj senin onu değil onun seni izlemesi lazım çiçeyim dans ederkene.

şöyle yapalım karşıyaka'dan arabayı alalım, bornova'ya gidip bunları alalım, oradan foça senin dikili benim alaçatı senin karaburun benim derken sığacık'ta işi kavak yellerine bağlayalım, mukteşem.

Grup "karşim seri köz getir" in nişantaşı versiyonu olabilir. İndie rock gruplarına bir de bunlar gibiler eklenince iyice shit`e sardı piyasa.
Lirikalite tam olarak bana şu grubu hatırlattı;
https://www.youtube.com/watch?v=yEpFzqf2VXk

adamların sahne performansını beğendim ben. 1 saat takılır çıkarız diye gittiğimiz mekandan gece 4'te çıkmamıza vesile oldular. hakan denilen eleman çok artist ama sesi enerjisi güzel. playback yapan gitaristi de görmezden gelirsek gayet iyiydi. kjdg

bir ara baktım hilal bizden kopmuş sahnedeki hakan'ı izliyor, dürttüm, "yedin adamı yedin"" dedim, "ayy pardon semo dalmışım" deyip toparlandı jkdgj senin onu değil onun seni izlemesi lazım çiçeyim dans ederkene.

bana diyene bak gitaristin dudaklarını izlemiş hajsjsjsj ayrıca yemedim öle gözüm dalmış.s

Doğma büyüme gül sokaklıyım. Gül sokak dışına çıkmadım. Gül sokak dışında çok fakir genel olarak. Dolayısıyla bu adamı da dinlemedim. Parasını vereyim gül sokaktaki evimin terasına gelsin. Ya da alaçatıdaki yazlığıma gidelim helikopterle, gül sokaktaki terasımdan havalanıp....

Geri