Focus (Fokus)

Konu sahibi son olarak 2989 gün önce görüldü
PUAN*7.6*/10

Yapım: 2015 ABD

Tür: Dram, Komedi, Romantik, Suç

Süre: 105 Dak.

Yönetmen:*Glenn Ficarra,*John Requa

Oyuncular:*Will Smith,*Margot Robbie,*Stephanie Honore,*Rodrigo Santoro,*B.D. Wong

Senaryo:*Glenn Ficarra,*John Requa

Tecrübeli bir dolandırıcı olan Nicky (Will Smith), genç ve güzel Jess'i (Margot Robbie) koruması altına alır, ona bildiği her şeyi öğretmeye başlar. İşler iyi gitmektedir, ancak aralarındaki ilişkinin romantik boyut kazanmasıyla işleri zorlaşır. Bu hayatta aşk ve ihanetin bir arada yürümeyeceğini anlayan ikili sonunda yollarını ayırır. 3 yıl sonra çiftimiz yeniden karşılaştığında ise her şey karman çorman olacaktır.

Will Smith'e aşık oldum yine jgkgk:D
Zeka oyunları dönüyor.. oyun içinde oyun bayılırim suprizlere.
Jess in elbiselere ve mimiklerine bayıldım ..
Kontrollü hallerine de:))))

İzleyin derim.

Ayrıca filmin soundtracklarini indirmek istiyorum telefonuma. Bilenler bi el atabilir mi?

Buldum en sevdiğimi.
Bruno hovart - I'm a manchild..
Müziği çok hoş. Dinleyin derim.

Tecrübeli bir dolandırıcı olan Nicky (Will Smith) diyerek başladığın başlığa, kesin bu adam kalpazan bir grafiker

Hayır çok karizmatik bir dolandırıcı babadan miras jgkgk

"Umudunu Kaybetme " filminide tavsiye ederim dram konusundada iyidir will smith @Maria Puder
izlemişsindir belki bilemem ama izlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Focus Movie Soundtrack yazarsan googleden bulabilirsin whatsong isimli sitede indiremiyebilirsin ancak parça isimlerini öğrenmiş olursun sonrasını youtubedan bulabilirsin

XasthuR teşekkür ederim . İzledim evet hatta foruma konusunu da açmıştım çok evvel den Will Smith çok severim :))
Ya soundtrack buldum ama indiremiyorum dediğin gibi . Buldum da nasıl indirebilirim acaba yok mu bir yolu?: )

Taksimde yürüyüp kulaklığı takip dinleyemeyecek miyim ben şimdi bu şarkıyı ?:p

@XasthuR teşekkür ederim . İzledim evet hatta foruma konusunu da açmıştım çok evvel den Will Smith çok severim :))
Ya soundtrack buldum ama indiremiyorum dediğin gibi . Buldum da nasıl indirebilirim acaba yok mu bir yolu?: )

Taksimde yürüyüp kulaklığı takip dinleyemeyecek miyim ben şimdi bu şarkıyı ?:p

youtube da parçaları bulabilirsin isimlerini yazarak parçaların sonra yotubemp3 dönüştürücüden indirirsin taksimde yürürken yapma ama bir yerde otur öle yap :D yürürken dinlersin

Geri