FM24 A.C Monza kariyeri

• Kullanıcı Favela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyun ve Eğlence Teknolojisi
Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Eh biraz da transferlerimizden bahsedelim..

Bonservis bedeli ödenmeden anlaştık. Orta daha rotasyonumuz için iyi bir transfer diyebilirim. Güçlü kuvvetli herifleri severim. (oggy)
18.png

Lelo ile birlikte sol kanadımızı domine etmesini beklediğim, beğendiğim ve yine bonservis ödemeden aldığımız İspanyol....
19.png

Sağ kanat rotasyonuna Ada'ya gittik. Yine bonservis ödemedik. Biraz fazla sayılabilecek bir maaş alsa da, İngiliz oyuncudur, ederi vardır her türlü.
20.png

Defansımıza bonsevervis ödemeden aldığımız yerli oyuncu. Cüzi bir ücretle iyi işler yapacağına inanıyorum.
21.png

Orta sahaya yine bir Boğa getirdik. Biraz para verdik. 6 peşin gerisi taksit falan......
22.png

Gelecekte çok şey beklediğimiz Sloven. Bayılıyorum böyle zeki oyunculara. 1M € verdik.
23.png

Lazio ile kavgalı olduğunu duyduğumuz İspanyol Boğasını tuttuk getirdik tesislere. Yine bir kısmını peşin, gerisi taksit, bonus vs vs...
24.png

Santrafor rotasyonumuza ise Latin amerikaya gidip Shakira'nın anne tarafından kuzeni olan Domina'yı getirdik. Tıpkı Topalovic gibi çok şey beklediğimiz genç yetenek.
25.png

Özetle:
26.png

Bu oyunun bu kadar çaba ve emek gerektirdiğini bilmiyordum, başarılar dilerim.

Kariyer ne durumda acaba?

Bu oyunun bu kadar çaba ve emek gerektirdiğini bilmiyordum, başarılar dilerim.

@Favela gene basit bile oynamış :D

bana teklif geldiğinde tekif gelen takımın stadyumuna google maps'ten bakıyordum. şehri geziyordum. Beğenmezsem gitmiyordum aadsgsh

@Favela gene basit bile oynamış :D

bana teklif geldiğinde tekif gelen takımın stadyumuna google maps'ten bakıyordum. şehri geziyordum. Beğenmezsem gitmiyordum aadsgsh
Oyunun nasıl oynandığını bilmiyorum ancak ilgimi çektiği için başlığı takip ediyordum, Favela ise bir anda yok oldu.:)

Roma nın şampiyonluğunu görünce içimde bir mutluluk oluştu.

Geri