FM24 A.C Monza kariyeri

• Kullanıcı Favela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyun ve Eğlence Teknolojisi
Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Merhaba. Bu konu benim için bu kariyerin motivasyon noktası olacak.

Öncelikle tecrübesiz manager sizin ananızdır....

3.png

Bilgilerimiz bu şekilde...
1.png

2.png

Hedefimiz kuruluşumuzun 125. yılında Serie A şampiyonluğu... İlk iki yıl avrupaya gitmeye çalışağız... Hayırlı olsun diyelim.....

Taktiğimiz yavaş yavaş oturdu.
4.png

Ekim ayında kovulmazsak muhtemelen sezonu atlarız.
5.png

Şimdilik başkan da mutlu teknik heyet de... ve tabi Margarita da....
6.png

Öyle kapanarak değil ha.... Eze eze......
7.png

Ya sen Charles Leclerc misin senin ne işin var Monza’da?

ligin ortasını göremez, kovulur.

Kovulmadık ama istediğimizi de aldık diyebiliriz...
9.png

Save/load yaptın diyenlere;
F5m0EuoWoAAKe7B.jpg

Sezonun belki de en anlamlı galibiyeti. Taraftar sahaya indi. Herkes kucaklaştı. Dillerde "ola olaaa Margaritaaaa" sözleri........ (bira açtım bu maça djfh)

10.png

Beklediğimizden çok çok daha iyi geçirdik fikstürü. Gol atamıyoruz (Colombo sakanlandı) ancak gol de yemiyoruz. (içimdeki Allegri dfjhf)
14.png

Çok çok iyi yerdeyiz. Kulüp devredilecek dedikoduları bitseydi belki ek transfer parası çıkardı.... Bakalım sözleşme sonu imza kovaladığımı 2-3 oyuncu var. Takipte kalın.

13.png
Yalan ya....
12.png

Benim için hayatın her döneminde merdivenler vardır. Bunun sonunda bir zirve vardır. Her basamak önemlidir. Basamağın ilkine basmadan o zirveye çıkamazsınız…

15.png

LAN YÖNETİME KAYYUM ATANDI DSJFSDHFSD

16.png

Yılbaşından sonra fikstürümüz şu şekilde oldu. İtalya kupası yarı final oynadık.

17.png

Kovulacak diyenlere;

o ciyanno fatto beyne pero domanikise nonsisemay perke covani cokatoli sempe poso faretu tolekazo ukampo ha

19.png

yav bu oyunun yapay zekasına sokalar..
aga senden gördüm fm perileri bastı beni dedim bi altay kariyeri açayım alayım 2. ligden taşıyayım şampiyonlar ligine...
klüpte 13-14 tane oyuncu var ve transfer yasağı var. bizim kaptan olacak adam başladı isyana "defansın ortasında kadro derinliği yok"
e ag andavalı transfer yasağı var?? sabah sabah çıldırttılar beni yine.
genç oyunculara şans verecem diye salladım bakalım şimdilik

Biz neler çekiyoruz arka planda kimsenin haberi yok… ancak ne olursa olsun;

RESULTANTE IMPORTANTE

Son düzlükte epey bi puan kaybetsek de son hafta oynanan Sassuolo maçı müthişti. 1-0 dan geriye düşüp 3-1 geri çevirmesini bildik...

17a.png

Ligde 4. olup hiç beklemediğimiz bir şekilde Şampiyonlar ligine gidiyoruz. Bu bizi ekonomik olarak çok rahatlattı. 36M € cash...

17b.png

Kardesim futbolun kaderini degistiren Cruyff'musun be , tanrinin elimisin nesin?
Bu ne direktorluktur boyle

Geri