Flörtün tipini görünce ondan soğumak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
sanal aşkların favori parçası ''görünce sevemezsem seni''

Aman hoslaniyorsaniz soyleyin. Eskiden forunlarda boyle itiraflar olurdu ya.ne romantik ne romantik. Burda herkesin ici kararmis yada sanal aska herkes tovbeli

Ruhsuzlar.

Heyy sen evet evet sennn gozume bi tatli geliyon sennnnn
1687517865245.png

bende bi kıza foto atmıştım boylu poslusun hoş cocukmussun ama tom hardy e pek benzemiyorsun demişti, cidden tom hardy'e benzedigimi nasıl düsünebilirsin ya olm neden bütün salaklar beni buluyor ya.
bidaha geyiginede olsa bişi yazıp cizmicem ya... bruh

ben tipini görmeyince flört edeniyorum ya.
boğa burcuyum ben garantici

Aklıma ''Gibi'' dizisindeki bir sahne geldi. Orada Yılmaz'ın ''aslında ben de hoş biriyim'' cümlesindeki çaresizliği aklıma geldi. Ancak şunu merak ediyorum. Bir insan görmediği biri ile nasıl flört eder?

Fotolara aldanmayin efekt foto acisiyla oynuyorlar kimse gusel deil jrhdhdjdj

Biraz disari cikip haval alin...disardaki kizlar,dogal isikta daha güzeller.

fotolarında rötuşlama filtreleme gibi eylemleri kullanmasın mümkünse reeli facia oluyor bu bir dramdır.

Sorun sizde sanalda güzel kız arıyorsunuz eskidendi o

bu işte bir terslik var. önce karşı tarafı görür hoşlanır sonra flört etmeye karar verirsin. dış görüntüsünün peşinde olmasına rağmen en azından bir fotoğrafını veya tipini görmeden flört yapmak angut bir insan olmanın ilk kriteridir.

Vy mk direkt fotomu ationuz birbirinize hic denk gelmedim 4 5 gun konusup azcik kaynasip atilir saniodum foti
Cabuk basligi degistirin flõrt'ûn makyajsiz ve efektsiz ve degisik acilarda cekilen fotolarini gorunce ondan sogumak yapın ^^

Son düzenleme:
Flört etmeye etmeye bunuda unutmuşum.

Yazdığı şeyleri,düşünce tarzını fiziğiyle veyahut yüzü ile kıyaslayamayınca;ister istemez soğuyor insan.

Geri