Flörtsüz evlilik olur mu?

Konu sahibi son olarak 1192 gün önce görüldü
Günümüz şartlarında nasıl değerlendirilir?

Flörtsüz evlilik olur mu?

Corona şartlarında başka seçenek yok.d

sadece sevişirim
işine gelirse

Olmaması için bir neden yok. İmkânsız değil sonuçta.

Windows kurulu bir sekil de servis packleri guncellemeleri falan yuklu olarak geliyor guzel bir aktivite

Günümüzde görücü usulü evlilik az da olsa hala var..
Mümkündür efenim olabilir.. flörtsüzde olur

Gunumuzde geri kalmisligin bir alameti gibi gorulse de,evet gorucu usulu evlilikler olabilir.İki kisinin bir flort donemi gecirip evlenmesi kadar dogal geliyor bana.

Esasen bizim gorucu usulu dedigimiz gelenekte de,bir flort sureci var.Ve bu doneme sozlenme veya nisanlanma donemi deniliyor.Bu surec dahilinde iki taraftan birisi,nisan veya soz bozma eylemi ile sureci sonlandirabiliyor.

Temelin de Flort olan evlilikler de her sey dogal gelisirken,gorucu usulu evlilikler biraz daha ismarlama oluyor.Erkek veya Kadini yakin komsu/akraba,kendince uygun gordugu bir yakinina tavsiye ediyor.

İki sekilde de mutlu olup,uzun sure evli kalanlar ve kisa surede bosananlar var.

Denedim oldu ama vadesi çabuk doldu.

Ya olmaz olmaz, zaten evlilik olmaz da, fülörtük gibi davranmazsan olmaz, ben seninle ev arkadaşı mıyım sen yemek yap ben bulaşıkları yıkayayım? Sen çamaşırları as ben evi süpüreyim?

Ne iğrenç bir hayat ya, aşkımı ve iştahımı hep yüksete tutmalıyım, bu yüzden de sana fülörtüküm gibi davranmalıyım, özlemeliyim seni, sana küpe alınca heyecanlanmalıyım, sevişmek 1 dakika veya bir gecede çarpı 4 dakika, fakat benim sana ulaşmam zor olmalı,

bu, aynı evde olamaz, bıkarım senin güzel suratından da, benden de bıkarsın zamanla,

evlilik, gereksiz bir müessesedir, halbuki sevgililik ve arada arada görüşme, en az evlilik kadar ciddi fakat evlilikten öte heyecanlar barındıran bir olgudur.

Gerek yok, ben evlenemem.

Aylaynırsız kıza kız, flörtsüz evliliğe evlilik demem.

Asıl soru şu olmalıydı sanki: evlilik flörtsüz olur mu ?
Evliyken eşlerin birbirine flörtöz davranması müthiş eğlenceli olurdu.

Bence olmamalı arada flört etmek evliliği eğlenceli yapar

Mümkün değil ki, görücü usulü bile olsa birkaç gün bir odaya girip konuşuyorsun, ya da bir kere bile olsa dışarıda görüşme yapıyorsun..
Bu da flört etmek zaten.

Geri