Flörtleşme döneminde kadına harcanan para geri istenir mi ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Istenmez abi mesela ben iphone 14 pro m4x almistim ayrildik ama istemedim 1 aylik faiz param ne olcak sanki

harcadıklarını
nerene yazdın diye sorun

İstenir. İsteyin. Tüm harcamaları kalem kalem not alın.

Not: Harcamalarınızı o günün karşılığı olan döviz kurundan not alırsanız zarar etmezsiniz. İlişki bitince döviz cinsinden isteyin

ay, bu erkekler de iyice pempe g*tlü oldu. amma söylenir oldular... her şeye trip, her şeye naz kapris.... karısı için taşı sıkıp, suyunu çıkartacak erkekler nerede?... WHERE?........
Kavga bile edemiyor forumun erkekleri hepsi anasının piremsesi… bu gidisle biz erkeklik yapacağız bunlara nksnsn

ay, bu erkekler de iyice pempe g*tlü oldu. amma söylenir oldular... her şeye trip, her şeye naz kapris.... karısı için taşı sıkıp, suyunu çıkartacak erkekler nerede?... WHERE?........
Geldim canım, bana mı seslendin.. taşı un gibi ufalarım.. suyunu da çıkarırım, hamur da yaparım ahaha.
Hoş geldin.

Flörtümün biri cüzdanını çaldırmıştı. Benden rica etti Gratis kart çıkardık benim adıma.

Sonra terk edildim, gratisten her alışveriş yaptığında bildirim gelir oldu. Yoktan yere kendini hatırlatır oldu.

Masraflar değil de gratis, penti kartları falan hemen iptal edilmeli. İstemem ki eski flörtüm yeni flörtü için jartiyer aldığında bana bildirim gelsin…

biri bana kazak pantul kemer almisdi
bunlarida geri vermek olmazki
bilemedim gerimi verseydim aceba

• Kahkaha
Tepkiler: ne
yalnız çok cool bir rezillikmiş
yerin dibine girin daha iyi

Geri