Flörtleşme döneminde kadına harcanan para geri istenir mi ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Aşk ve Sevgi
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yaptılar bunu yapmışlar terbiyesizlerrrr
Ayıp yahu Sjsjs

• Kahkaha
Tepkiler: W
Çeteresini mi tutacak bugün şuraya götürdüm yolda su aldım gratise şu kadar puhahah : D

• Kahkaha
Tepkiler: W
Alınmaz. Düşüncesini dahi aklından geçiren katıksız görgüsüzdür. Mağarasına dönmelidir. Paranız değerliyse kimseyle flört etmeyin, dışarı çıkmayın…

ayfon 14 bıro meximi ver, gulahlığımı ver, arabamin anahtarını ver, ayakkabılarımı ver, eeeeüğhh ça aldığım çantayı ver, eeeğğh benden izinsiz harcadığın son harcadığın yirmi bin lirayı ver onun degondu var çünkü o elden değildi verdiğim eeeğğ diğer paralar gibi değildi gırkh bin elli bin gibi elden değildi.. ondan soğnra başka neydi? ŞARJIMI VER. Şarjımı ver. Altı tene dolapta biram var, ver. Yazın arkadaşlar dolabta altı biramız var……
para değil ama bira istenir abi…..

Flört olayı lise yıllarında kalmadı mı?

Yetişkin insanlar birbirini tanımak için belli bir süreye ihtiyaç duyarlar ve bu süre zarfında ilişki / birliktelik gibi bir başlangıç yapmadan sadece tanımaya çalışmak en doğru olandır. İlerleyen süreçte hoşunuza gitmeyen bir yönü olursa hiç değilse zaman kaybetmemiş olur ve kolayca yolları ayırırsınız.

Beklenti içinde başlayan ilişkilerde şayet o beklenti karşılanmazsa işte ortaya böyle saçma durumlar çıkabilir ve tabii ki geri istenmez.

Erkek için de kadın için de karşıdaki insanı tanıma süreci bu yüzden çok önemlidir.

• Hımm
Tepkiler: ne
-önce yedir sonra iste oh ne ala… yedirmeseydin derler adama….
-kimsenin parasına minnet etmicen kendi paranı yiyip arkandan konuşturmayacaksın. tşk..

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Mal gibi butun $ sevgiliye dokuyorsan sucda senin kabahatda. Zengin tavugu yolarlar. Devir $ devri. Yok artik asya ilyas asklari.
Kız ne doları, burası Türkiye canım. En fazla tavuk döner yediriyor millet, o da ayran ile birlikte 100 TL.
Neyse gelir mi bir 100 avro.

Arabaya kasko yapıp, bi yıl sonra "kaza yapmadım ama ben, paramı geri alabilir miyim" diyo muyuz

Geri