Flörtleşilen Kızın Hangi Tür Filmlerden Hoşlanırsın Sorusuna Stepmom Cevabı Vermek

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Erkeklerin bu rahatlığına uyuz oluyorum, adam kategori vermiş ya. Bir kadın bunu yapsa wowowo olur.

Bu forum insanın ufkunu açıyor gerçekten. Hiçbir yerde duymadığım şeyleri öğrendim burada.

bu tarz soruları soran kaldı mı, direk eyleme geçiyoruz artık..

Avseq01 - Avseq02
Cevabından daha iyidir, en azında rafine zevkleri olduğunu gösterir.
Tabi diyebiliyorsanız “itörnıl sanşayn of dı sıpotlıs maynd” da diyebilirsiniz. Bunu diyebilmek de etkiler kızları

Yoo olmaz. Biskolata erkekleri konusunda sen de popodan bahsetmissin kajsjsj takilmayin boyle seylere.

Popo ile aynı şey mi gözünü seveyim. Burada meme de yazılıyor kimse bir şey dedi mi?
Serzeniş yaptığım şey sadece erkekler daha rahat kadınlaraysa türlü sifatlar yakistirilabiliyor diye.

Edit: ahah Süreyya da aynı şeyi yazmış. :) Bildiğin ensest fantezisi bu. Kadınlar da bu kadar rahat olmasin bence ejdjd Bazı ozellerimiz bizde kalsın sadece gerekli kişi bilsin. Ben kız arkadaşlarımla dahi her ozelimi paylasmiyorum kime ne çünkü.

Son düzenleme:
kardeşim ne agladiniz ya siz de stripbear kategorisini verirsiniz odesiriz.

Umarım ülkenin geri kalanındaki erkeklerin literatürüne örneklem teşkil etmiyordur bu forumun erkekleri…

Geri