Flört insanı hayata hazırlar mı, hazırlamaz mı?

Konu sahibi son olarak 3171 gün önce görüldü
İnsanin yasadigi ilk flort deneyimleri onemli tabii ki,her alanda tecrube sahibi olmak iyidir :p
Hem ilerideki flortlerde,onceden kazandiginiz tecrubelere dayanarak iliskinizi nasil idare edeceginizi kontrol edebilirsiniz.

Flört insanı günaha, daha da kötüsü zinâya hazırlar. O yüzden hiç gerek yok böyle şeylere.

Hayata hazırlar biraz genel bi tanımalama olur, o yüzden buna katılmıyorum; çünkü hayat sevgi ve aşktan ibaret değil..Flört ancak ikili ilişkiler hakkında insana tecrübe sağlar.Bu da kendini bilen,ilişkiye ciddi gözle bakan insanlar için faydalıdır. Günübirlik, olmuş olsun diye beraber olan insanlar hariç tabi..Bu tarz ilişkiler laçkalıktan başka bişey değildir, ,insana da hiçbirşey katmaz..

Evet, hazırlar.
Hele ilkimizse o kişi, gerçekleri görmemiz de yardımcı olur.
Ve böylece biraz biraz büyüdüğümüzü fark ederiz.

Tabiiiii hazirlamazmi neyse detay vermek istemiyorum:haha:

Çok şey öğretir. Kız tavlamayı, kadınlar'ın düşünce yapısını, sadece kadınların bilebileceği özel halleri fln ama hayatı öğretmez efendim. Çok sevip de ayrıldıysan belki. Dünyadan göç ettiyse belki. Hayatı öğreten yegane şey yaşadığın, şahit olduğun acılardır

Hayatı flörtleşerek öğrenemezsin.İlişkinin nasıl yaşıcağını ve karşı cinsle alakalı deneyim kazanırsın.

Sağlık,huzur,mutluluk

hayata hazırlanmak için başka bi alternatif bulamadın mı sayın konu sahibi? insanlık o kadar düştü mü ya? flört denen şeyin insana bi takım tecrübeler kazandırması muhtemeldir ama hayata hazırlamak ne ya? böyle şeylere çok kafa yoruyosunuz bak, gece gece dilim damağım kurudu ya.

sanmıyorum hazırlamaz.

Flörtün nasıl bir açıklaması var milletçe bilmiyorum ama bence ne hazırlık nede hazırlayış sadece ...

Flörtle mi hazırlanıcaz hayata:)Yok artık, hayat aşktan ibaret değil ki

Tuğba Ekinci'yi getiriyorsunuz aklıma, yapmayın gözünüzü seveyim, oynamayın bilinçaltımla.

Hayat ile flört edildiğini ilk kez duyuyorum. Burada bahsedilen bir insan ile flört ise şayet, o zaman ''evliliğe hazırlar mı?'' diye sorulmalı. Başlık biraz yanlış olmuş gibi. Bu arada flörtü dinimiz uygun bulmuyor, dolayısıyla ben de.

Flüt hazırlayabilir, Freud da hazırlayabilir, peki ya flört? Flörtüm gelsin de flörtöz olalım der bazen insan ama flörtöz olursan virtüoz olman gerekebilir, flörtözlük virtüozlük ister fakat seni sonunda fritöz gibi kızartabilir.

Ya işte Osman... Kısaca böyle.​

Cilveyi, sosyalligi ve karsi cinsle hos sohbet eylemeyi ogretebilir, ama hayat bundan mi ibaret ki buna hazirlansin :hıı:

Yaşanılan flört deneyimleri kendi alanında yürüdüğünüz yolda yol gösterici olur. Ders çıkarmak değil bahsetmek istediğim. Her yaşanılan olayda insan kendinden bir parçasını tanır. Kendini daha iyi tanır. Ona göre gitmek istediği yolu çizer.

her kim aeg ile bir defa flört ederse, devam eden hayatında güzellikler hep onu bulacak ve hayırlı kısmetleri kapılarına dizilecektir.
(AEG-432-17B)

Geri