Flört ettiğinizi düşündüğünüz biri ben sadece arkadaş olarak yaklaştım sana dese tepkiniz ne olur?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Birisi flört ediyoruz sanmıştı bende arkadaşız bu flört olmuyor demiştim o gün beddua etti kesin hayatım mahvoldu o olaydan sonra

Ùmit vermedim diyen kizin bakislari shortslari aklima geldi he Anam he kesin arkadas olarak goruosundur hic micmic olmamisizdir filan :emoji_penguin:

ne kadar yaklaşmış arkadaş olarak
o önemli bak

Zamanında bırı hergece arıyordu. ALLAH avr sevıyordum onu. oda bu durumu biliyordu. Sonrasında dedı benım sevgilim var. Nan dedim ne bok yemeye kurmalı saat gıbı benı arıyorsun. Pis kufur ettım. Hemde bır bayana evet evet.
sonrasımı zamanlar anlatırız:

Bu tarz konularda sakin kalmak ve saygılı olmak lazımdır her zaman bunlara dikkat ederim düşüncelere her zaman saygı duyarım.

Bu tiplerin gidip en yakını, kamkisiyle manit olacaksın. O zaman uygulamalı yaşar söylediğini kfkfkk

Flört ettiğimden bile haberim olmuyor bazen, ilişkinin hangi evresinde olduğumuzu tam tespit edemiyorum, kontrolünü yapamıyorum. Hatta bir keresinde hiç farkına varmadan ilişkim başlamış ve aradan 2 ay geçmiş yani.

Alternatifler arasında seçimini geç yapmış kişidir. Ahaha.

1766703807134.png

Kettle'da kaynamış suyu tepemden dökülmüş hissederim.dd

Benimle ikili muhabbete girecek, beni görecek, bir de diyecek ki arkadaş olarak yaklaşıyordum sana-

Geri