Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir Adanalıya göre fazla marjinalsin. İzmir seni bozmuş jfjfjnfn7 / 24 açığız, mininin aşığıyız derdim.
Sorma Enci ben çok değiştim ahahahaBir Adanalıya göre fazla marjinalsin. İzmir seni bozmuş jfjfjnfn
Nerde yaşadığına bak 🤪Bir Adanalıya göre fazla marjinalsin. İzmir seni bozmuş jfjfjnfn
Benim üniversitede Adanalı bir manitom vardı. Babanla tek oturma diyor, kıskanıyordu fjjfnfnfnSorma Enci ben çok değiştim ahahaha
Ben de Adana' da manitoyla kuzensiz gezemiyordum öyle de değişik bir yer jjkjlkkBenim üniversitede Adanalı bir manitom vardı. Babanla tek oturma diyor, kıskanıyordu fjjfnfnfn
Duyanda Amsterdam sanır jkkkkakdlNerde yaşadığına bak 🤪
sus İzmir dükü 🤪Ben de Adana' da manitoyla kuzensiz gezemiyordum öyle de değişik bir yer jjkjlkk
Duyanda Amsterdam sanır jkkkkakdl
Herhalde son manito oydu canım..Benim üniversitede Adanalı bir manitom vardı. Babanla tek oturma diyor, kıskanıyordu fjjfnfnfn
İyi böyle takılıyoruz işte. Manito yapsam run’ı msnden silecesin der al basına bela kfkfjjfHerhalde son manito oydu canım..
Bir hayırlı olsun diyemedik...
Döverim.İyi böyle takılıyoruz işte. Manito yapsam run’ı msnden silecesin der al basına bela kfkfjjf