Flört Etmeden Evlilik Düşündüğünüz Kişiyi Tanıyabilir misiniz?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Flört Etmeden Evlilik Düşündüğünüz Kişiyi Tanıyabilir misiniz?

ffc103d6-92c1-48d7-9587-2e9a11c5a29e.gif

instagramını ve twitterını ver ben sana tanıtayım o kişiyi

flört etsem de etmesem de evlilik öncesi tanıyamam. tanırım diyen de yalan söyler.
evlilik sonrası bi 5 yıl filan geçmesi lazım bence

instagramını ve twitterını ver ben sana tanıtayım o kişiyi

Stalker misin sen :d

Ben de Gamer'a katılıyorum hiç öyle uzun uzadı flört sevgili olmaya vs ye gerek yok fikir sahibi olabilirsin 1 ay bile yeter. Yeteri kadar vaktini geçirmen gerek tabii.

Flört etmeden yeteri kadar tanıyamazsınız. Uzun bir flört dönemi gerekir bence. Her huyunu öğrenmiş olursunuz. Sonra zaten ben bu kişiyle evlenebilirim/evlenemem kararını verebilirsiniz.

Hem erkek hem bayan flört döneminde 2 yüzlüdür. İki yüzlüyüz. Karşımızdakine görünmek istediğimiz gibi görünürüz. Nikah sonrası açarlar ve bakarlar bir kroluk kılıbıklık mallık görürler. Biz farklı mı görürüz. Elbette bu dejavuyuda bize yaşatırlar sağolsun bayanlar.

Ortak bir yaşam alanı paylaşmadan, aynı evde günler, haftalar geçirmeden kimseyi tanıyamazsınız. İsterseniz on sene, yüz sene flört edin; aynı evde bir şeyler paylaşmadan tanıyamazsınız.

Yok canim oyle olmuyor o isler. Istersen yillarca flort et hatta nisanlan, evlendiginde daha farkli yonlerini goruyorsun.

Sürprizleri severim.
Meydan okuyorlar.Karşılık verdikçe ufkum genişlio,gelişiom.

Geri