FleXoR

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun süredir üye olmasına rağmen forumda üye sözlük konusu olmaması bizim ayıbımız elbette.

Din, devlet, aile gibi toplumsal tabuların yanı sıra bilime ve hayata dair görüş alış verişi yapabileceğiniz, üşenmeden uzun uzadiye yorum yapabilen, araştıran, sorgulayan ve doğru bildiği yanlışları farkettiğinde devrimci bir duruş sergileyen biridir kendileri. Bilimsel konulara dair yazdıkları ilgi çekici.

Takip ediyorum. Sağlıcakla kal lütfen.

Forumda az rastlanilan turden, isik sacan yorumlari var. Saygilar .p

Kendini tanimamakla birlikte adini gorunce giriyorum konuya. Uslubunu seviyorum fikirlerimiz taban tabana farkli olsa da itici gelmiyor bana. Okutuyor kendini, demek ki amacina ulasmis . p

Araştırmacı ve fazlasıyla hoşgörülü biri.
Rastladıkça okurum ^^

Bu foruma yakışmayan birisi. (İyi anlamda)
Yorumları forum ortalamasını epey üst seviyelere çekiyor. Bence eğlenceli biri de, o ışığı gördüm. ^^
Keşke başka bir yerde tanışsaydık diyorum. Ondan öğrenecek çok şeyim var.

Ilgi alanlari ve kurdugu cumlelerle saygin biri olmayi hakediyor .
Saygin ve degerli

kendisine saygı duyuyorum: keza fikirlerine, üslubuna, yılmadan insanlara bir şeyler anlatabilme hırsına, bilgisine ve kültürel birikimine de aynı saygıyı duyuyorum. kesinlikle doğmatik değil; insanların hayatına yenilikler katabilecek düzeyde, sığ olmayan biri. faydalanılacak adam :wink:
yakın bir adresde ikamet ediyor olsaydım, kendisiyle haftalık biralı sohbetler etmek isterdim doğrusu.

Bildiklerinden emin ama neyi bilmediğini de biliyor ve öğrenmek için çabalıyor , kendini geliştirme arzusu onu daha ileriye götürüyor.Onun bu huyunu durumunu bilmeyenler yada ilk defa görenler onun kendini sorguladığı ve cevap aradığı mesajlara denk gelince biraz hayrete düşebilir. [ Bknz; Yorum sahibi bu hataya düşmüştür] .Bir de bildiklerini insanlara aktarırken , üslubunu ve saygısını hiç bozmuyor.Hep efendi , hep saygılı.Tartışma adabını biliyor.

Yine benim sözlük konularına yazdığım bir klasik olacak ama ; kendisiyle hiç sohbetimiz olmadı , denk gelmişliğimiz dahi yok.Lakin forum ortamından bile samimiyetini ve efendiliğini karşı tarafa aktarabilen insanlara hep saygı duyuyorum.Kendini ve bilgini sorgulamaya devam etmen çok güzel bir şey flexor.

Sağlıcakla kal.

Nadir kişisel üye sözlüğünde olanlardanım.
Yukarıdaki yorumları görünce fazlası ile hakettiğini düşündüklerim arasında Flexor.
Başkalarına karşı hassas olması, karşısındakinin ne düşündüğünü çabuk hissetmesine bağlı belki de.GENEL ANLAMDA BİLGİ SAHİBİ OLMASI onu her türlü insana hitap edebilme yetisiyle donatmış olmalı.
Bildiklerini sentezleyebilen, bıkmadan, usanmadan yorumlayıp çözüm üretebilecek bir bey diye düşündüm kendileri hakkında:)
SAĞLIKLA...

Hayatin yogun temposunda kacamak yapar gibi foruma girip yazan karalayip cikan insanlari eglenceli buluyorum.

Aksama kadar aklina duseni yazan uyelerin yazilarindan daha okunasi buluyorum.

Benle tanıştığı zamanlar 18-19’unda biriydi. Kafasını kurcalayan kimi sorulardan kaçamayınca soluğu benim profilimde almış ve uzunca bir süre dm üzerinden mesajlaşmıştık. Nedendir bilemiyorum ama o dönem(hiçbir diyaloğum olmamasına rağmen) bana yazma ihtiyacı hissediyordu. Ben de üşenmeden cevaplıyordum(şimdi olsa üşenirdim). Konuşmalarımız farklı açılardan dinsel inançlar üzerine ağırlıklıydı (Ki zaten mesajları ateist olduğunu açıkladığı bir konudan sonra gelmişti, önceden ise bayaa muhafazakardı). Yanı sıra güncel siyaset, kısmen politik felsefe… Başlarda beni gözünde çok büyütüyordu. Çok bildiğimi söylüyor ve beni asla kıyaslamaması gereken kişiler ile kıyaslıyordu. Oysa söylediklerim temel söylemlerden öte değildi. Bunun yanlış olduğunu ve beni asla o tür isimlerle kıyaslamaması gerektiğini, bunun komik duracağını ifade ettim. O da bunu çabuk kavramış olacak ki aradan 3-4 ay geçtikten sonra beni engelledi ve bir bok bilmediğimi ima etti. Belki haklıydı. Ama bu kadar hızlı beklemiyordum. Nerelere takıldıysa artık master-kafir oldu herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri