Flash iddia | Arda Kardeşler hakemlikten men edildi düşünceleriniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gerçekliğini bilmiyorum. Bir iddia. Umarım doğrudur. Ancak bununla da yetinilmemeli. Varsa örgüt bağlantıları da araştırılmalı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Arda Kardeşler'e bir daha maç vermeme kararı aldı...

Arda Kardeşler'e düdük astırıldı. Attığı resmi adımlarla Arda Kardeşler'in hakemliğini bitiren Yönetim Kurulumuzu ve takımımızın arkasında durup hakeme gerekli tepkiyi koyan camiamızı tebrik ederim.

Konu hakkındaki görüşümü aşağıdaki başlıkta yazdım, belli isimlerin sürekli dile getirilmesi sebebi ile kadro yenilenmelidir ancak burada en önemli detay da kuralları iyi bilenler her zaman daha tecrübeli olan hakemler olacaktır.
Her maç sonrası hakemlerle ilgili şikayetler olduğuna göre ve belli isimler sürekli gündeme getiriliyorsa bu noktada yapılması gereken de bellidir. Sıfırdan bir hakem kadrosu oluşturulması hem hakemler için hem de takımlar için en doğrusu olacaktır ve böylece kimse zan altında kalmayacak, kimse birbiri hakkında iddialar ortaya atamayacaktır.

Beşiktaş'tan TFF'ye çağrı!

Arda Kardeşler'in üç büyükler karnesi

Derbinin ardından eleştirilerin hedefinde olan Arda Kardeşler'in bugüne kadar yönettiği Galatasaray Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında takımların galibiyet mağlubiyet ve puan ortalamaları belli oldu.

Arda Kardeşler'in yönetiminde takımların galibiyet yenilgi ve puan ortalamaları şöyle:

Beşiktaş: 18 maçta, 13 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 2,28 puan ortalaması.

Fenerbahçe: 19 maçta, 11 galibiyet, 6 mağlubiyet , 2 beraberlik ve 1,84 puan ortalaması.

Galatasaray: 22 maçta, 12 galibiyet, 7 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 1,77 puan ortalaması.

Kaynak

1730524949747-ard.jpg

örgüt bağlantısı, yapı, bu kara düzen. aynen.. istatistikler ortada olmasına rağmen algı yapabiliyorlar. beşiktaş kendi ayağına sıkmış, bir hakemini kaybetti. bak ben de durumu bir kulübe yıkabiliyorum. kaldı ki benim elimde istatistik, somut veri var.

şöyle bir haber var.

maç performansı, maçtaki kötü niyetten çok saha dışında giriştiği işler nedeniyle tff hoş karşılamamış olabilir bu durumu.

Galatasaray- Beşiktaş derbisinin tartışılan hakemi Arda Kardeşler'in ölüm tehditleri aldığı gerekçesi ile mesaj kayıtları ile birlikte savcılığa başvurduğu iddia edildi.

Geri