Fiziksel Özellikleri Dışında Bir Erkeği Çekici Kılan Nedir

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygılı olması

joseph-gordon-levitt-film-directorjpg-728x728.jpg

Partnerinin geçmişine, şimdisine ve geleceğine saygı duyması öncelikli. “Höt höt” konuşan, “Onu yapamazsın, şunu giyemezsin” diye diklenen erkeklerin hiçbir çekiciliği yok.

Centilmen olması

colin-firth-as-mr-darcy-in-pride-and-prejudice-bbc-adaptation-1995jpg-728x728.jpg

Herhalde centilmen bir erkeği çekici ya da en azından etkileyici bulmayan kimse yoktur diye düşünüyoruz: Toplu taşımada bir erkeğin birisine yer verdiğini gördüğümüz anda, ona farklı bakmamız gibi. Uzun lafın kısası, centilmenlik yakışıklı bir görüntünün önüne her zaman geçer.

Aile sevgisine sahip olması

kate-william-royal-pic-627823jpg-728x728.jpg

Bu belki de en önemlisi. Sizi yetiştiren insanlara değer veremiyorsanız, el üstünde tutmuyorsanız, hayatınızdaki diğer insanlara değer vereceğiniz kuşkulu.

Zeki olması

24dea3df00000578-2918136-image-a-781421767379251jpg-728x728.jpg

Bir Yunan Tanrısı gibi gözüküp doğru dürüst bir cümle kuramıyorsanız, bir vitrin süsünden farkınız yok demektir.

Mizah anlayışına sahip olması

harrison-ford-in-indiana-jones-and-the-temple-of-doomjpg-728x728.jpg

Sağlam espri yapabilen ve espriden anlayabilen erkeklerin üzerine yok!

Duygusal olarak sağlıklı olması

idriselbajpeg-728x728.jpg

Yanar döner bir erkekle uğraşmanın ne kadar meşakkatli olduğunu herkes az çok biliyordur. Herkesin iniş çıkışları olabilir, fakat önemli olan karşısındakini incitmemesi ve saygı göstermesidir.

Hayvanlara şefkat göstermesi

3jpg-728x728.jpg

Hayvan seven insandan zarar gelmez! Özellikle sokak hayvanlarına şefkatli davranan, pis davrananların da canına okuyan erkekler en güzeli.

1x1a.gif

İyi bir insan olması

chris-prattjpg-728x728.jpg

Genel olarak başkalarına yardım eden, koşulsuz sevgi gösteren, yüzünden gülümseme eksik olmayan, böbürlenmeyen iyi ve dürüst bir erkek gerçekten çekicidir!

Ben zeki erkekleri çok severim zekayla etkilenirim yani :p
Sonra gülüşü önemli tabi içtem samimi ve gülerken gözlerinin içi gülmeli birde kolundaki damarları belirginse çok severim yazayım onu da shahsaklsh :sırıt:

Arkadaşın da dediği gibi her şeyden en önemlisi cüzdan !

damarla ilgili bir yoruma rastladım. doğru mu okudum orayı?

Esprili olması , ki bu da zeka belirtisidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri